Ąžuolyno meškučių cirko gimtadienyje linksminosi ne tik žvėreliai, bet ir Radži su R.Cicinu | Kas vyksta Kaune

Ąžuolyno meškučių cirko gimtadienyje linksminosi ne tik žvėreliai, bet ir Radži su R.Cicinu

Penktadienio vakarą Ąžuolyno meškučių cirkas atšventė žvėrelių teatro penkerių metų gimtadienį bei pagal kinų kalendorių išlydėjo senuosius juodosios gyvatės ir sutiko žaliojo medinio arklio metus.

NUOTRAUKŲ GALERIJA

VAIZDO REPORTAŽAS

„Tiesa, mūsų arklys ne žalias, ne medinis, bet gyvas, pilkšvas ponis – Žaibas Makvynas“, – juokėsi Ąžuolyno meškučių cirko bendraturtė Agnė Zobovienė.

Šventės metu Ryčio Cicino šokėjos – šokių teatras „Rokada“, kuriame vaidina ir A.Zobovienė, parengė įspūdingą programą su pitonais. Pats dainininkas R.Cicinas renginyje pasirodęs su gyvenimo drauge Neringa Kavaliauskaite ir penkiamečiu sūnumi Adu, sakė dažnai lankosi cirke, bet meškas iš taip arti matė pirmą kartą.

Kinų naujuosius metus Kaune pasitiko ir garsiausias Lietuvos romas – Radži Aleksandrovičius, kuriam renginio metu teko atlaikyti ne vieną išbandymą.

Tiesa, šventės pradžios teko šiek tiek palaukti, nes į Kauną važiuojantis Radži šiek tiek užtruko, kol surado Šančiuose įsikūrusį cirką, tačiau tik įžengęs, nestokojo geros nuotaikos: „Čigonas ir meška – neatsiejami dalykai“, – juokėsi vos į Kauną atvykęs Radži.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA