Dešimtąjį gimtadienį švenčiančio „Megaturo” vadovė D.Morkūnienė: didžiausia vertybė – žmonės | Kas vyksta Kaune

Dešimtąjį gimtadienį švenčiančio „Megaturo” vadovė D.Morkūnienė: didžiausia vertybė – žmonės

Išskirtines pažintines ir poilsines keliones į tolimiausius pasaulio kampelius organizuojantis kelionių centras „Megaturas” šįmet švenčia sėkmingos veiklos dešimtmetį. Praėjusį šeštadienį ši proga paminėta labai iškilmingai. Į vienoje iš Kauno senamiesčio kavinių surengtą šventę buvo pakviesti bendrovės darbuotojai ir prie sėkmingo kelionių centro gyvavimo prisidėję partneriai iš visos Lietuvos.

Visi į renginį atvykę svečiai pasijuto lyg Holivudo garsenybės. Jie ėjo raudonuoju kilimu, į juos smigo fotografų blykstės, o šventės metu vyko „Megaturo” „Oskarų” įteikimo ceremonija. Apdovanojimai įteikti darbuotojams, kurie pernai buvo labiausiai matomi.

Iš viso buvo įsteigta trylika nominacijų: Metų naujoko, Metų dietos, Metų „nėštukės”, Metų klajoklio, Metų inkaro, Metų įdegio, Metų katastrofos, Metų navigacijos, Metų poilsio, Metų „stiliagos”, Metų vyro, Metų maskuotės ir Metų didmenininko.

Visų nominuotų darbuotojų nuotraukos atsidūrė specialiai šiam vakarui išleistame leidinyje, o nugalėtojai paaiškėjo šventės metu. Jiems kelionių centro vadovė Daiva Morkūnienė įteikė diplomus.

Verslininkė taip pat padėkojo į šventę atvykusiems „Megaturo” partneriams.

Siekdama tęsti bendradarbiavimą kaunietė partneriams padovanojo sėkmę padedančias pritraukti Ogo Mandino knygas „Sėkmės universitetas”.

Šventę vedė sveiko humoro nestokojantis aktorius Marius Jampolskis, kuris dalyvius linksmino ne tik pasakodamas kelionėse jam nutikusias istorijas. Vedėjas organizavo žaidimus ir viktorinas, kuriuose svečiai noriai dalyvavo.

Maloni staigmena susirinkusiems tapo trijų vyrų grupės „Čili’nam” narių Stanislovo Stanickio-Stano, Ramūno Rudoko ir Mariaus Jampolskio koncertas, kurio metu publika pakilo nuo stalų ir nuskubėjo į šokių aikštelę.

Vidurnaktį svečiai mėgavosi į salę įneštu dideliu „Megaturo” tortu su fejerverkais.

Kalbėdama apie greitai prabėgusį veiklos dešimtmetį jo vadovė pasakojo, kad per šį laiką su „Megaturu” keliavo per 300 tūkst. žmonių. Kelionių centras spėjo suburti gausų nuolatinių klientų ratą.

Kelionių centras poilsines ir pažintines keliones. Jo išskirtinumas – parengti dešimtys maršrutų į tolimiausius pasaulio kampelius.

2004 metais veiklą pradėjęs „Megaturas” per kelerius metus netruko išsiplėsti iki 16 padalinių, įkurtų visoje Lietuvoje. Prasidėjus ekonomikos krizei „Megaturo” veikloje įvyko rimtų pokyčių.

2008 metais D.Morkūnienei teko priimti ne itin populiarius sprendimus ir optimizuoti įmonės veiklą. Tuomet padalinių skaičius sumažėjo iki dešimties, bendrovei teko atsisveikinti su dalimi darbuotojų.

„Tai buvo nelengvas periodas, kuris įrodė: nori išlaikyti stiprią įmonę, vadovaukis rimto verslo taisyklėmis: dirbk geriau nei anksčiau, nesivaikyk lengvų pinigų, ieškok naujų idėjų, bet neprarask ilgalaikių partnerių”, – tvirtino D.Morkūnienė.

Verslininkė pabrėžė, kad jos versle didžiausia vertybė – žmonės, kurie yra atsidavę darbui, kūrybingi, drąsiai siūlantys idėjas.

„Kelionių organizatoriai gali parengti stulbinamų maršrutų, bet jeigu nebus juos patraukliai pristatančių žmonių, sėkmė tikrai neaplankys”, – sakė D.Morkūnienė.

Šiuo metu visoje Lietuvoje dirba per pusšimtį „Megaturo” darbuotojų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA