Kauno policija aktyviai kovoja su kanapių vartotojais | Kas vyksta Kaune

Kauno policija aktyviai kovoja su kanapių vartotojais

Archyvo / Policijos nuotr.

Dainavos policijos komisariato pareigūnai griežtai žiūri į narkotinių medžiagų vartojimą, todėl sekmadienio vakarą buvo sulaikyti net du jaunuoliai, kurie galėjo būti apsvaigę nuo kanapių ir jų turėjo prie savęs.

Sausio 5 d. apie 22.20 val. Kaune, V. Krėvės pr., sulaikytas pil. S. Š. (gimęs 1991 m.), kuris striukės vidinėje kišenėje turėjo trintuvę, kurios viduje buvo žalsvos spalvos, augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotinė medžiaga – kanapės.

Tą pačią dieną apie 22.40 val. Kaune, Pramonės pr., buvo sulaikytas pil. K. B. (gimęs 1995 m.), kurio kelnių kišenėje buvo rasti du popieriaus lapai, su susukta žalsvos spalvos, augalinės kilmės, kaip įtariama, narkotine medžiaga – kanapėmis.

Abu asmenys pristatyti į Kauno apskrities priklausomybės ligų centrą apsvaigimui nuo psichiką veikiančių medžiagų nustatyti,o tyrimus atlieka Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai.

Už neteisėtą disponavimą narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti gresia laisvės atėmimas iki 2 metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA