Kas pjauna niekam netrukdančius medžius? (policija atsisakė pradėti tyrimą) | Kas vyksta Kaune

Kas pjauna niekam netrukdančius medžius? (policija atsisakė pradėti tyrimą)

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė informacija, kad prie vieno iš Šilainių daugiabučių namų paryčiais pjaunami medžiai. Kaip portalui sakė bendrijos pirmininkas, policija atsisako pradėti tyrimą, nes medžiai nėra įtraukti kaip namo turtas, o gyventojai teigia nieko nematę, kas vykdo šiuos kenkėjiškus darbus.

Skaitytoja Viktorija pranešė, kad lapkričio 1 d. ties Šarkuvos g. 6-uoju namu buvo nukirstas ąžuolas, klevas ir dar kažkoks medis, gyventojai degė žvakeles. Kažkas tas žvakeles surinko, sutikimo niekas neprašė, medžiai niekam netrukdė, niekas nieko nematė, o gal nenorėjo matyti. Vakar nukristos ir sukapotos dvi didelės sidabrinės eglės. Gal žinot kieno tai darbas? Juk jeigu būtų kažkoks būtinas kirtimas, tai jis būtų atliktas dieną, gal kas matytų, gal vienu metu tai būtų daroma. Labai prašau, padėkit sugauti tuos bebrus, rašo skaitytoja.

Kaip portalui pasakojo 226 daugiabučių namų savininkų bendrijos pirmininkas Vidmantas Ardzijauskas, namo valdytojas jau kreipėsi į policiją, tačiau ji atsisakė tirti šį gamtai padarytą nusikaltimą. Jis teigė, kad pjovimai vyksta paryčiais, medžiai niekam nemaišė, todėl tik psichiškai nesveikas žmogus gali taip elgtis.

Kaip antradienio rytą atrodė nupjauti medžiai, žiūrėkite nuotraukų galerijoje ir jei turite informacijos, kas tas Šilainių „bebras“, praneškite pirmininkui telefonu (8 37) 377643.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA