Kaune pradėjus lynoti, vėl pasipylė avarijos, yra sužeistų | Kas vyksta Kaune

Kaune pradėjus lynoti, vėl pasipylė avarijos, yra sužeistų

Ketvirtadienio popietę policijos pareigūnams ir medikams teko skubėti net į dvi avarijas vienu metu.

Apie 14:30 val. Minkovskių ir Piliakalnio gatvių vingyje susidūrė du lengvieji automobiliai. Eismo įvykio metu sužeisti abiejų transporto priemonių vairuotojai. Pirminiais duomenimis, vienas iš eismo įvykyje dalyvavusių vairuotojų per plačiai bandė išimti staigų posūkį po tiltu. Susidūrė „VW Golf“ ir prabangus „Mercedes Benz S500“ markės automobiliai. Vairuotojai išvežti į gydymo įstaigą.

Apie 15 val. medikams teko skubėti į Karaliaus Mindaugo prospektą, kur motociklas „Suzuki“ susidūrė su 5 klasės „BMW“. Eismo įvykio metu sužeistas motociklo vairuotojas, maždaug 30-ies metų vyrams. Įvykio vietoje medikai jam ant kaklo užmovė specialų įtvarą, taip pat imobilizavo koją ir išvežė į ligoninę tolimesniam gydymui. Eismo įvykio vietoje „BMW“ vairuotojas liko laukti policijos pareigūnų.

Dėl ko įvyko šie eismo įvykiai, aiškinasi policija, tačiau pagal situacijas galima manyti, kad nelaimės įvyko, kai vairuotojai šlapiame kelyje nesuvaldė transporto priemonių.

Pastaruoju metu Kaune lyjant įvyksta daug nelaimių. Vairuotojai raginami įvertinti pasikeitusias oro sąlygas ir kelyje elgtis atsakingai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA