Atnaujintas „Žalgirio” autobusas kursuos į Palangą ir Vilnių | Kas vyksta Kaune

Atnaujintas „Žalgirio” autobusas kursuos į Palangą ir Vilnių

Rec-Pro nuotr.

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai naujojo sezono metu į rungtynes vyks atnaujinto dizaino autobusu, kuris kursuos ir dviem maršrutais Lietuvoje. Keleiviai patirti kelionės džiaugsmą su mylimos komandos autobusu galės Palangos ir Vilniaus kryptimis. Šiais maršrutais autobusas važinės, kai komanda bus išvykusi ar nevyks treniruotės ir rungtynės Lietuvoje.

Iki šiol „Žalgirio“ autobusą puošė buvusių ir esamų žaidėjų nuotraukos su istorinėmis akimirkomis. Prieš artėjantį naują sezoną nuspręsta dizainą pakeisti – ant autobuso dabar puikuojasi „Žalgirio“ arenos nuotrauka ir užrašas „Būk „Žalgiris“.

„Dizainą keičiame keičiantis metams. Jau buvo nublukusios spalvos, pasikeitė komandos įvaizdis tai kartu su įvaizdžiu keičiame ir autobusą. Turime kompaniją, su kuria dirbame, ir ji pasiūlė naują dizainą, mes atsirinkome. Kaip žinote, šūkis yra „Instinktas kovoti“, tai keičiasi ir reklamos koncepcija“, – sako „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Šiandien popiet naujasis „Žalgirio“ autobusas išvyko į pirmąją kelionę – Vilnių. Ketverius metus žalgiriečius vežiojantis Vidas Ščepanskas svarstė, kaip „Žalgirio“ autobusas bus sutiktas sostinėje.

„Kaune žmonės žiūri, atsisuka, vairuotojai signalizuoja. Nežinau, kaip bus Vilniuje, nes šiandien važiuojame į Vilnių. Įdomu, kaip atsilieps vilniškiai ir kaip mus ten sutiks“, – sakė „Žalgirio“ autobuso vairuotojas, kuris nuo šiol veš ne tik komandą, bet ir kitus Lietuvos gyventojus.

Vežėjai sako, kad kelionė „Žalgirio“ autobusu kainuos kaip ir keliaujant įprastais autobusais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA