Bušido gerbėjai pageidauja ir reginių (foto) | Kas vyksta Kaune

Bušido gerbėjai pageidauja ir reginių (foto)

Bušido turnyrus organizuojantis sporto klubo „Dainralfas“ prezidentas Dainius Daukšas įsitikinęs, kad šiuolaikiniams rytų kovos menų gerbėjams stebėti vien varžybas nepakanka, jų pertraukose publika trokšta išvysti įdomių reginių – šokėjų, dainininkų ar mados kūrėjų pasirodymų.

Taip jis sakė prieš antrą kartą vykusį bušido turnyrą „Sakura“, ketvirtadienio vakarą surengtą muzikiniame klube „Combo“.

Jame iš viso kovėsi keturiolika kovotojų. Tarp jų – dvi moterys.

Kiekvienoje kovoje buvo išaiškinamas nugalėtojas – sakuros laimėtojas. Tik viena dvikova, vykusi tarp Edgaro Bajerčiaus ir Stepono Stankevičiaus, baigėsi lygiosiomis.

Pirmieji į ringą žengė Aurimas Rinkevičius ir Dainius Džiugas. Kova baigėsi pastarojo naudai. Antrame susitikime su Nerijumi Palaičiu triumfavo Aurimas Ranšys. Karolis Buslys nusileido Karoliui Mulvinskiui, o Norbertas Kaziukaitis – Lukui Kurui.

Publikos dėmesio sulaukė Rūtos Sutkutės ir Monikos Prapuolenytės kova. Merginos grūmėsi apyligiai, todėl kovos nugalėtoja išaiškinta suskaičiavus teisėjų taškus. Ja tapo už varžovę tituluotesnė M. Prapuolenytė.

Įspūdingas buvo ir Mariaus Bagdono bei Sigito Gaižausko susitikimas. Pastarąjį nokautu laimėjo S. Gaižauskas.

Pasak D. Daukšo, kovotojai turnyrui buvo atrinkti trenerių susitarimu.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA