Andrius Pojavis Eurovizijos finale liko 22-as, laimėjo Danija (video iš finalo) | Kas vyksta Kaune

Andrius Pojavis Eurovizijos finale liko 22-as, laimėjo Danija (video iš finalo)

Sander Hesterman (EBU) nuotr.

Šeštadienio vakarą Lietuva sužinojo, kad „Eurovizijos“ finale pasirodęs mūsų šalies dainininkas Andrius Pojavis liko 22-as. Šių metų „Eurovizijos“ dainų konkursą laimėjo Danijos atstovė Emmelie de Forest su daina „Only Teardrops”.

Antradienio vakarą Lietuvos atstovas šių metų Eurovizijos dainų konkurso atrankoje dalyvavęs Andrius Pojavis pateko į didįjį finalą. Šiais metais trečiame pagal dydį Švedijos mieste Malmėje vykstantis konkursas atlikėjui Andriui Pojaviui atnešė sėkmę ir jis buvo tarp dvidešimt laimingųjų, atrinktų pagal komisijos ir žiūrovų balsus. Dar šešių šalių atstovai dalyvauja be atrankinio turo.

Atlikėjas neslėpė jaučiantis ir jaudulį, mat finalinis koncertas vainikuos visas pastangas kiekvienos repeticijos metu pasirodyti kuo geriau, pasirodžius pusfinalyje patekti į finalą.

„Yra jaudulys, yra nerimas. Juk toks didelis renginys, scena milžiniška, mus žiūrės milijonai žiūrovų. Nors jau ir dabar yra toks geras jausmas, kad patekome į finalą, bet tai dar ne pabaiga. Norime finale pasirodyti kaip galima geriau. Isabellita pasiliko Malmėje ilgiau, mane tai džiugina. Ji nori visais jausmais dalintis drauge. Iš tiesų pasidarė liūdna, „pramušė” ant gerumo”, – DELFI pasakojo A. Pojavis, trumpam grįžęs į viešbutį iš arenos – atsipūsti, pasimatyti su žmona ir kovą gimusia dukrele Amelie.

Atlikėjas finale gins Lietuvos garbę ir susirungs su 25-ių šalių atlikėjais ir grupėmis. Kaip A. Pojavio pasirodymą įvertins Europa, paaiškės vėlų šeštadienio vakarą susumavus balsavimo rezultatus. Transliacijos pradžia 22 val. Ją stebėti galite per LRT televiziją arba internetu eurovision.tv puslapyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA