Neatidus vairuotojas pėsčiųjų perėjoje Laisvės alėjoje partrenkė mergaitę (video) | Kas vyksta Kaune

Neatidus vairuotojas pėsčiųjų perėjoje Laisvės alėjoje partrenkė mergaitę (video)

Ketvirtadienį apie 15 valandą Laisvės alėjos ir Mickevičiaus gatvių sankryžoje džipo “Mitsubishi” vairuotojas nepastebėjo pėsčiųjų perėja ėjusios mažametės mergaitės ir ją partrenkė. Nepilnametė po susidūrimo su automobiliu nukrito ant važiuojamosios dalies, mergaitė patyrė šoką ir kelis nubrozdinimus. Iš karto po įvykio šalia jos susirinko keliolika eismo įvykį mačiusių žmonių.

“Kas vyksta Kaune” įvykio vietoje bendravo su avarijos liudininku, kuris sakė, jog vairuotojas nesustojo praleisti pėsčiųjų, nors automobilio greitis ir nebuvo didelis. Liudininkas iškvietė greitąją pagalbą, netrukus atvyko ir policijos pareigūnai.

Geros dūšios kaunietis prašė avariją mačiusių žmonių nesiskirstyti ir palaukti atvykstančios policijos, tačiau po kelių minučių atvykus policijos pareigūnams, liudininkai išsiskirstė, šalimais dirbę prekybininkai taip pat atsitraukė, liko tik keli vyriškiai.

“Kas vyksta Kaune” ragina avarijas mačiusius kauniečius neatsitraukti iš įvykio vietos ir padėti avarijos dalyviams, nes jūsų parodymai gali padėti nustatyti avarijos kaltininkus ir pareigūnams objektyviai ištirti įvykius. Nepalikite žmonių vienų, kai jiems nutinka nelaimė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA