Įžūlūs jaunuoliai bandė apiplėšti lombardą viduryje dienos (foto) (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Įžūlūs jaunuoliai bandė apiplėšti lombardą viduryje dienos (foto) (atnaujinta)

Policijos nuotr.

Sausio 15 d. apie 12.55 val. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Kaune, Krėvės prospekte, du jaunuoliai bandė apiplėšti parduotuvėje esantį lombardą.

Pareigūnai nuvykę į įvykio vietą, pastebėjo, kad parduotuvės darbuotojas ir vienas iš parduotuvės klientų grumiasi su jaunuoliu, kuris, kaip vėliau išsiaiškinta, plaktuku išdaužė lombardo vitrinos stiklus. Pareigūnai nedelsdami sulaikė minėtą jaunuolį.

Pirminiais duomenimis, į parduotuvę dienos metu atėjo du jaunuoliai, kurių vienas lombardo darbuotojai papurškė dujų, kitas plaktuku išdaužė lombardo vitrinos stiklus ir pasikėsino pavogti juvelyrinius dirbinius. Tačiau budrūs parduotuvės darbuotojai ir parduotuvėje buvę žmonės nesutriko, dėl tokio įžūlaus jaunuolių elgesio ir bandė juos sulaikyti. Tai pamatęs, vienas iš jaunuolių, kuris turėjo dujų balionėlį, pradėjo purkšti dujas visiems aplinkiniams asmenims, bei išsinėręs iš striukės su megztinių, pusnuogis pabėgo iš parduotuvės. Kitas jaunuolis, plaktuku išdaužęs lombardo vitrinos stiklus, buvo sulaikytas.

Policijos komisariate paaiškėjo, kad tai policijai žinomas, dėl panašaus pobūdžio nusikaltimų, pilietis E. N. (gimęs 1994 m.), kuris uždarytas į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Šiandien E. N. už tokio pobūdžio nusikaltimą gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Tyrimą atlieka Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA