Policija prašo pagalbos atpažįstant įtariamus vagyste asmenis | Kas vyksta Kaune

Policija prašo pagalbos atpažįstant įtariamus vagyste asmenis

Policijos nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Dainavos policijos komisariate (toliau – Kauno apskr. VPK Kauno m. Dainavos PK) atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl vagysčių pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 1 d. ir  2 d.

Vieno ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad 2012-08-05 apie 16.23 val. Kaune, V. Krėvės pr., į restoraną atėjęs jaunuolis iš neužrakintų pagalbinių poilsio patalpų, esančių trečiame aukšte, kaip įtariama, pavogė rankinę su asmeniniais daiktais. Rankinėje buvo pil. O. P. asmens tapatybės kortelė, banko mokėjimo kortelė, moteriškas rankinis laikrodis, geltono metalo žiedas, piniginė su 100 Lt. Buvo pavogti ir dar trijų restorano darbuotojų asmeniniai daiktai. Jaunuolį užfiksavo parduotuvės apsaugos vaizdo stebėjimo kameros (asmuo, vilkintis marškinėlius su JAV vėliava).

Kito ikiteisminio tyrimo metu nustatyta, kad 2012-07-29 apie 18.17 val. Kaune, V. Krėvės pr., į parduotuvę atėjęs jaunuolis alkoholio skyriuje pasiėmė vieną 0,7 l talpos degtinės butelį „Lietuviška auksinė“, kurio vertė 25,99 Lt, laikydamas jį rankoje, praėjo pro kasas ir nesumokėjęs pasišalino iš parduotuvės. Jaunuolis buvo užfiksuotas parduotuvės apsaugos vaizdo stebėjimo kamerų (asmuo su skrybėle).

Jeigu turite kokių nors duomenų apie minėtų jaunuolių tapatybę, prašome informuoti Kauno apskr. VPK Kauno m. Dainavos PK pareigūnus telefonais: (8 37) 30 38 97, 30 38 50 arba 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA