Antra jaunystė legendiniam Kauno barui – Kas vyksta Kaune

Antra jaunystė legendiniam Kauno barui

Jau trečią dešimtmetį Kaune, Muitinės gatvėje veikiantis baras pradeda dar vieną spalvotą sezoną. Kadaise buvęs įvairaus pobūdžio menininkų ir maištininkų susibūrimo vieta, B.O. pastaraisiais metais išgyveno „moralinę“ krizę, reaguodamas į įvairias jaunimo tendencijas ir skonių pasikeitimus miesto naktinio gyvenimo kultūroje, baras ilgai sprendė savo ateities perspektyvas, ir ar sugeba žengti „koja kojon“ su dabartimi, „o juk taip norisi nostalgiškai kultūringų vakaro, bet ne šiaip alko-turizmo“ – teigė baro atstovai.

Besiruošdama naujam sezonui, baro vadyba atkreipia dėmesį į naujas, bet toli gražu ne „iškrypusias“ europietiško baro – pub‘o perspektyvas. Muzika dėliosis įvairiausiom spalvom nuo klasikinio roko iki šiuolaikinės elektronikos, bet siekiama tolygiai ir išlaikyti pogrindžio dvasią, nes pastaruoju metu barą pamėgo „šalto“ jaunimo gretos, todėl ypač didelis dėmesys bus skiriamas saugumui bei kryptingos inteligentiškos publikos parinkimui, liaudiškai vadinamam tiesiog „face control“.

Jau rugsėjo 7 dieną duris atveriantis antras B.O. aukštas su šiek tiek atsinaujinusia šokių aikštele pradeda naują vakarėlių ciklą „B.O. GYVAI“, kurio pirmieji svečiai – grupė „Candee Train“. Muzikos ir video apie grupę galite rasti čia ir čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA