Policija dėkoja miestiečiams už kultūringą elgesį renginių metu | Kas vyksta Kaune

Policija dėkoja miestiečiams už kultūringą elgesį renginių metu

Organizatorių nuotr.

Šį savaitgalį Lietuvoje praūžė šventiniai renginiai, skirti Joninėms paminėti, Kaune taip pat vyko ir renginys „Europa. Napoleonas I Kaune. 1812 m.“

Šventinį savaitgalį policijos pareigūnai prižiūrėjo viešąją tvarką, rūpinosi eismo saugumu, siekė užkardyti galimus teisės pažeidimus.

Renginių maratonas praėjo gana sklandžiai, be didesnių incidentų, ypatingų įvykių buvo išvengta. Renginių metu Kauno mieste 2012-06-23 į policijos komisariatus pristatyti 2 asmenys pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso (toliau – LR ATPK) 174 str. (nedidelis chuliganizmas) ir vienas pagal LR ATPK 183 str. (viešosios rimties trikdymas), 2012-06-24 – 1 asmuo pagal LR ATPK 178 str. (alkoholinių gėrimų gėrimas viešose vietose, arba girto pasirodymas viešose vietose).

Kauno apskrityje (neįskaitant Kauno miesto) šventinių renginių metu surašyti 22 administracinių teisės pažeidimų protokolai, iš kurių 19 pagal LR ATPK 178 str. (alkoholinių gėrimų gėrimas viešose vietose, arba girto pasirodymas viešose vietose) ir 3 pagal LR ATPK 187 str. (Pasipriešinimas <...> pareigūno teisėto nurodymo ar reikalavimo nevykdymas, taip pat jo garbės ir orumo įžeidimas). Taip pat pradėti 3 ikiteisminiai tyrimai (1 – dėl vagystės, 1 – dėl viešosios tvarkos pažeidimo, 1 – dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo).

Kauno apskrities policijos vadovybė dėkoja miestiečiams ir miesto svečiams už supratimą ir kultūringą elgesį viešųjų renginių metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA