Prasideda išbandymų savaitgalis: ribojimai sukaustė Kauno gatves | Kas vyksta Kaune

Prasideda išbandymų savaitgalis: ribojimai sukaustė Kauno gatves

R. Tenio nuotr.

Startuoja ilgai Kaune lauktas šventinis savaitgalis. Nors kauniečiai popiežių sveikins tik sekmadienį, nuo pat šeštadienio ryto miestiečius pasitinka eismo ribojimai. Tiesa, pastarųjų tik daugės.

[galerija kiek=”4″]

Šį blokuojamų gatvių maratoną atidarė Senamiestis. Jis uždarytas nuo rugsėjo 22 d. 8 val. ryto. Ir toks išliks iki rugsėjo 23 d. 17 val.

Gudruoliams, net ir turintiems geriausią planą,  pravažiuoti į grafike pažymėtą erdvę neišdegs – neįvažiuos nei viena transporto priemonė. Net senamiesčio gyventojams, norintiems į namus grįžti su automobiliu, teks palaukti sekmadienio vakaro.

 

Senamiesčio gatvės, kuriose bus blokuojamas eismas

Tiesa, panorusiems surizikuoti ir keliauti į renginį automobiliu, Kauno miesto savivaldybė atskleidė, kur galima bandyti rasti parkavimo vietą – tai S. Dariaus ir S. Girėno aerodromas. Visgi, nuo jos į norimą popiežiaus pamatymo vietą teks kiek paėjėti.

Šeštadienio vakarą ribojimai plėsis ir į kitas gatves: tam tikru metu bus uždaryta Jonavos g., Laisvės alėjos g., Savanorių pr. ir kitos gatvės ar jų sankirtos.

Kaune sekmadienį norintys išvengti spūsčių ar užsitęsusių parkavimo vietos paieškų, galės nemokamai keliauti viešuoju transportu, kuris, kursuos kas 5-10 min.

Papildomas viešasis transportas sekmadienį

 

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA