Socialinių inovacijų stovyklos „ChangeMakers ON“ savaitę vainikuoja baigiamasis renginys (tiesiogiai) | Kas vyksta Kaune

Socialinių inovacijų stovyklos „ChangeMakers ON“ savaitę vainikuoja baigiamasis renginys (tiesiogiai)

"ChangeMakers'ON" socialinių inovacijų stovyklos nuotr.

Antrus metus iš eilės organizuojama socialinių inovacijų stovykla „Let’s boost Social & Tech: ChangeMakers’ON Boost Camp 2018“ po savaitės pasiekė atomazgą – rugpjūčio 19 d. 17 val. Raudondvario pilyje prasidės uždarymo renginys. Portalas „Kas vyksta Kaune“ renginį transliuoja tiesiogiai Youtube ir Facebook socialinių tinklų platformose.

Jo metu vyks stovykloje dalyvavusių komandų darbų pristatymas ir įgauto progreso atskleidimas, tad laukiami visi, kurie yra nebeabejingi inovacijoms, pažangai bei verslui.

Stovyklos dalyviai buvo atrinkti iš daugiau nei keturiasdešimt komandų. Stovyklautojais tapo dešimt jų, jau turėjusių savo produktų prototipus.

Dalyviai kartu su sėkmingais verslo žmonėmis, enterpreneriais ir investuotojais iš viso pasaulio pastarąsias septynias dienas šurmuliavo Tradicinių amatų centre, įsikūrusiame Biliūnų kaime, Kauno rajone, o savo rezultatus pristato Raudondvario pilyje, sekmadienio vakarą. Renginys ir jo transliacija vyks anglų kalba.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA