Kaunas pirmą kartą paminėjo aludarių dieną: ar taps tradicija? (foto) | Kas vyksta Kaune

Kaunas pirmą kartą paminėjo aludarių dieną: ar taps tradicija? (foto)

R. Tenio nuotr.

Šį vakarą Kaune pirmą kartą paminėta Tarptautinė aludarių diena, skirta aludarių globėjui Šv. Arnoldui ir miesto aludariams. Renginį papuošė įspūdinga baltos spalvos kupina eisena, nusidriekusi Kauno senamiestyje, o vėliau dalyvius džiugino speciali programa, skirta alaus kultūros pažinimui.

[galerija kiek=”32″]

Renginys susirinkusiems siūlė išskiritinę galimybę susipažinti su „Volfas Engelman“ bravoru, ir pasaulyje populiarėjančiomis alaus rūšimis. Tuo tarpu alaus kompetencijų centras „Volfas Engelman Studija“ rengė įvairių alaus rūšių degustacijas, kurias papildė priderinti užkandžiai.

Renginio vedėjas Mindaugas Stasiulis įtraukė susirinkusius miestiečius į renginio programą ir užkūrė gerą nuotaiką. Dalyvius taip pat linksmino atlikėja Migloko, o kiek vėliau – vakaro akcentu tapsiantis legendinės „Biplan“ grupės pasirodymas.

Susirinkę svečiai turėjo galimybę ne tik pamankštinti skonio receptorius ir sudalyvauti išskirtinėje degustacijoje, jų taip pat laukia scenos legendų pasirodymas, užbursiantis šį trečiadienio vakarą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA