Laimės paieškos „Žalgirio“ arenoje ir kokia veikla užsiima Jasikevičių sūnūs | Kas vyksta Kaune

Laimės paieškos „Žalgirio“ arenoje ir kokia veikla užsiima Jasikevičių sūnūs

R. Tenio nuotr.

Antradienį „Žalgirio“ arena šventė tarptautinę laimės dieną bei išvydo dar vieną įdomią Eurolygos dvikovą, kurioje Kauno „Žalgirio“ krepšininkai iškovojo svarbią pergalę patiesdami Milano „AX Armani“ komandą.

Mačo užkulisius tradiciškai įamžino „Žalgiris TV“ laidų rubrika #TimeOutŽalgiris. Pirmieji laidos kadrai buvo užfiksuoti iš neįprastos vietos – „Žalgirio“ arenos palubės, o vėliau #TimeOutŽalgiris vedėja Dalia Belickaitė gausiai arenoje susirinkusių žiūrovų teiravosi, kas jiems sukelia didžiausią laimę žiūrint „Žalgirio“ rungtynes. Be akivaizdaus atsakymo apie žalgiriečių pergales, sirgaliai taip pat išskyrė „Žalgirio“ arenoje sukuriamą atmosferą ir prieš rungtynes pačių žiūrovų atliekamą Lietuvos himną.

Arenoje „Žalgiris TV“ sutiko ir beveik visas „Žalgirio“ rungtynes gyvai stebintį vyriausiojo trenerio Šarūno Jasikevičiaus brolį Vytenį. Pats profesionaliai krepšinį žaidęs V.Jasikevičius atskleidė, kad pirmuosius žingsnius šioje sporto šakoje žengia ir jo bei brolio atžalos.

Rungtynėse su „AX Armani“ ekipa apsilankė ir visoje Lietuvoje žinomų radijo laidų vedėjų dueto „Radistai“ narys Jonas Nainys. Jis papasakojo apie savo įspūdžius, kuriuos patyrė keliaudamas kartu su „Žalgiriu“ į Eurolygos išvykos mačą Stambule.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA