Vietoje legendinio „Papa Jazz“ duris atvėrė naujas dienos pietų restoranas | Kas vyksta Kaune

Vietoje legendinio „Papa Jazz“ duris atvėrė naujas dienos pietų restoranas

„The garden“ nuotr.

„The garden“ – žalias sodas žaliame mieste. „Nauja vieta ilgiausioje gatvėje Lietuvoje, Savanorių prospekte 178, turbūt net nereikia sakyti, kad Kaune? Pusryčiams ir dienos pietums. Kiekvieną dieną nuo 8 iki 17 val. Modernus europietiškas ir gerai pažįstamas lietuviškas maistas. Stilinga vieta renginiams ir šventėms“. Taip apie save Facebook paskyroje atsiliepia, ko gero, didžiausias dienos pietų restoranas Kaune, duris atvėręs vos prieš mėnesį laiko. Įsikūręs vietoje legendinio muzikos klubo „Papa Jazz“, „the garden“ iš tiesų yra žalia ir viena didžiausių dienos pietų vietų Kaune, talpinanti daugiau nei 110 žmonių.

[galerija kiek=”4″]

Nors ir talpina tiek daug žmonių pietų pertrauka „the garden“ vidutiniškai trunka apie 20 minučių. Greita užsisakymo sistema (žmogus laukia gyvoje eilėje prie baro, ten užsisako, susimoka ir su savimi pasiima žalią ryškų stalo numeriuką leidžia greitai pasimėgauti visada šviežiai pagamintu maistu, nes nors tai ir yra dienos pietų vieta, restoranas nenaudoja marmitinių indų, kuriuose patiekalai stovi keletą valandų ir praranda savo skonio intensyvumą ir šviežumą.

Restoranas kiekvieną dieną siūlo vis kitą dienos pietų pasirinkimą už lygiai 5 EUR. Tačiau nuolatiniams klientams yra taikomos nuolaidos ir taip sotūs, gausūs ir švieži dienos pietūs pateikti, itin gražiose ir subtiliuose lėkštėse nesieks minėtos sumos.

Jeigu tos dienos pietų pasirinkimas netenkina klientas gali pasirinkti ir kitus patiekalus iš gausaus „the garden“ meniu: čili sriuba, blyneliai su kumpiu ir sūriu arba vegetariški su grybais, lazanija, milžiniškas lietuviškas karbonadas, įvairios salotos, varškės apkepas ar veganiškas troškinys. Tad pasirinkimą savo skoniui ras, tiek mėsos mėgėjai, tiek žaliavalgystės šalininkai. O kiekvieną trečiadienį restorane yra barbekiu dienos, kuomet šefai ruošia ypatingus grilio patiekalus. Prie dienos pietų restoranas siūlo vaišintis nemokamu stalo vandeniu, įvairiais gaiviaisias gėrimais bei itin gardžia kava.

Restorano aplinka iš tiesų nukelia į žalią sodą, nes naujieji restorano šeimininkai kartu su architektų pagalba puikiai įgyvendini sodo tematiką: ant sienos virš baro nupiešė dvi originalias karves, sukūrė „kabančio sodo“ idėją prie lango bei dekoravo visą restoraną žaliais šviestuvais. Žaismingumo erdvei sukuria ir skandinaviško tipo staliukai su skirtingų spalvų kėdėmis. Todėl ši erdvė yra tinkama rengti ir privačius vakarėlius ar įmonių konferencijas, renginius bei seminarus.

Be viso to, restoano šefai teikia ir maitinimo paslaugas įvairiose šventėse, vestuvėse, renginiuose, dirbdami po G&V cooking prekės ženklu.

Tad jei domina renginys „the garden“ arba norėtumėte užsisakyti dienos pietus išsinešimui, geriausia yra skambinti tel. +370 6 341 9616.

O jei norite paįvairinti savo dienos pietus, tai „the garden“ yra įsikūręs Savanorių pr. 178 („Artis“ verslo centras), antrame aukšte ir jūsų lauks kiekvieną darbo dieną 9-17 val. Dienos pietų pasiūlymus visada rasite oficialioje „the garden” Facebook paskyroje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA