Kaune atidaryta pirmoji garsiojo ženklo „Calvin Klein“ parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Kaune atidaryta pirmoji garsiojo ženklo „Calvin Klein“ parduotuvė

Organizatorių nuotr.

Gruodžio 14 dieną Kauno „Akropolyje“ duris atvėre nauja ir vienintelė mieste „Calvin Klein“ apatinių drabužių parduotuvė. „Taip, tai tikrai reiškia, kad kauniečiai yra subrendę ir pasirengę dar labiau pamilti „Calvin Klein“, – šypsosi „Denim Dream“ tinklo, kuriam priklauso parduotuvė, atstovė Aušra Vengalienė.

[galerija kiek=”24″]

Maloni staigmena praeiviams

„Žiūrėk: „Calvin Klein!!”, – skubėdama antru „Akropolio“ aukštu šūkteli mergina draugei ir nedvejodama neria į parduotuvę. „Jau pačią pirmą dieną sulaukėme didelio susidomėjimo: parduotuvę pamatę praeiviai tikrai maloniai nustemba, daugelis užeina ir dažniausiai išeina jau ne tuščiomis“, – pasakoja parduotuvės konsultantė Aistė. „Kauniečiai džiūgauja ir todėl, kad šią parduotuvę pasirinkta atidaryti ne Vilniuje, o Kaune. Tai didelis komplimentas publikai“, – šypsosi A. Vengalienė.

Lietuviai mėgsta išskirtinę aprangą

„Lyginant su kitomis Baltijos šalimis, lietuviai tikrai mėgsta iškirtinius rūbus ir turi poreikį puoštis bei nustebinti. Labai džiaugiamės, kad dabar jie turės dar vieną, ypatingai išskirtinį pasirinkimą“, – sako A. Vengalienė. „Pats „Calvin Klein“ yra ne tik aprangos ar aksesuarų linija: tai yra filosofija, gyvenimo būdo atspindys ir brandus požiūris į stilių. Atėjo metas juo nudžiuginti ir kauniečius“.

Išliekamoji vertė

„Kas vyksta Kaune“ pasiteiravus, kokias dovanų idėjas siūlo prieš pat šventes duris atvėręs „Calvin Klein“, parduotuvės atstovės šypsosi: „Nors galime pasiūlyti išskirtinius apatinių rinkinius šventine tematika, pasirinkimo laisvė kur kas didesnė: juk „Calvin Klein“ savaime yra dovana, kuriai nereikia pridėtinės vertės. Pridėtinė vertė jau yra gaminyje ir istorijoje, kurią su juo sukursite.“

Pamatyti naujausias „Calvin Klein“ apatinių rūbų vyrams bei moterims kolekcijas galite „Kauno Akropolyje“, Karaliaus Mindaugo pr. 49.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA