Kauno rajone – dar dvi naujos verslo įmonės | Kas vyksta Kaune

Kauno rajone – dar dvi naujos verslo įmonės

Organizatorių nuotr.

Kauno rajone, Mitkūnuose, atidarytas UAB „VetMarket“ logistikos centras, o Ringauduose kuriasi odontologijos ir kitomis medicinos priemonėmis prekiaujanti UAB „Analizė“.

[galerija kiek=”4″]

Ketvirtadienį logistikos centro atidarymo šventėje Andrių Jucių, Giedrių Platūkį ir kitus veterinarijos priemonėmis prekiaujančios įmonės „VetMarket“ vadovus sveikino verslo partneriai, klientai, bičiuliai.

„Džiaugiuosi, kad mūsų krašte kuriasi dar viena socialiai atsakinga įmonė“, – kalbėjo meras Valerijus Makūnas ir įteikė kompanijos vadovams Kauno rajono ženklą bei vėliavą.

Meras priminė, kad savivaldybės taryba yra priėmusi sprendimą, kuriuo įmonės, įdarbinusios daugiau kaip 50 proc. Kauno rajone gyvenamąją vietą deklaravusių darbuotojų, tris metus atleidžiamos nuo žemės, žemės nuomos ir turto mokesčių.

„VetMarket“ ne tik prekiauja kokybiškais veterinarijos produktais, teikia profesionalias konsultacijas, bet ir remia Lietuvos dailiojo jojimo čempionatą, kitus renginius. Įmonėje dirba 30 darbuotojų.

„VetMarket” savo veiklą pradėjo 2009 metais. Įmonę kūrė ir kolektyvo branduolį sudaro ilgametę veterinarijos produktų pardavimo patirtį turintys specialistai. Bendrovė nuo pat veiklos pradžios siekia tapti veterinarinės farmacijos produktais prekiaujančių įmonių lydere.

Naujasis logistikos sandėlis – vienas moderniausių šalyje. „Bet kokioje veikloje svarbiausią vaidmenį atlieką žmonės, todėl labiausiai esu dėkingas savo kolektyvui ir ištikimiems verslo partneriams“,- kalbėjo A. Jucius.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA