Fiksuoja kauniečiai: tarp daugiabučių vienas paskui kitą leidosi oro balionai | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: tarp daugiabučių vienas paskui kitą leidosi oro balionai

Skaitytojų nuotr.

Atšilus orams žmonės dažnai dairosi įvairiausių pramogų. Viena populiariausių šiltojo sezono pramogų – skrydis oro balionu. Dėl lietingų ir šaltų orų, balionai kyla daug rečiau, tad vos ištaikę giedresnę dieną, oreiviai kelia balionus į dangų, tačiau panašu, kad net ir toks oras nėra labai tinkamas.

[galerija kiek=”4″]

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo, kaip Dainavos rajone, šalia Vyturio gimnazijos, nusileido karšto oro balionas. Vienas skaitytojas nusileidimą apibūdino kaip kritimą – anot jo, balionas kelias minutes pakabojo, ir vėliau staigiai nusileido žemyn ir subliuško.

Taip pat kauniečiai pastebėjo, jog tai – ne pirmas baliono nusileidimas šįvakar. Viena skaitytoja užfiksavo ir kitą nusileidimą beveik toje pačioje vietoje. Įvykius skiria keliolika minučių.

Tokie nusileidimai tarp daugiabučių – nėra įprasti. Dažniausiai oro balionai tokiose vietose leidžiasi dėl per silpno vėjo arba pasibaigusių dujų.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA