Pardavėjai į galvą įrėmę ginklą ilgapirščiai apšvarino juvelyrinę parduotuvę | Kas vyksta Kaune

Pardavėjai į galvą įrėmę ginklą ilgapirščiai apšvarino juvelyrinę parduotuvę

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį į vieną iš Kauno juvelyrinių parduotuvių apsižvalgyti atėjo tariami pirkėjai, kurie pasitaikius progai, galimai iš anksto suplanavę, ėmėsi grėsmingų veiksmų prieš ten buvusią pardavėją, tam, kad pavyktų pasiekti tikslą – apšvarinti juvelyrinę.

Policijos pareigūnų duomenimis, birželio 9 d. apie 16 val. 20 min. Kaune, Vytauto prospekte, į juvelyrinę parduotuvę užėjo vyriškis, kuris paprašė parodyti auksinę grandinėlę.

Parduotuvės darbuotojui (g. 1990 m.) nuėjus iš parduotuvės patalpos į rūsį jos atnešti, staiga į parduotuvę įėjo kaukėtas ir ginkluotas daiktu, panašiu į revolverį, vyriškis, kuris ginklą įrėmė pardavėjai (g. 1974 m.) į galvą, sakydamas „šausiu“.

Pasak policijos, tuo metu pirmasis vyriškis akmeniu išdaužė vitrinos stiklą ir griebė padėklą su auksiniais auskarais bei dėžutę su juvelyriniais dirbiniais. Išgirdęs dūžtant stiklus, pardavėjas, apibėgęs pastatą iš lauko pusės, stengėsi laikyti parduotuvės duris, bet užpuolikai išsiveržė iš parduotuvės.

Tačiau buvo sulaikyti Šiaulių gatvėje. Pagrobti daiktai ir nusikaltimo įrankiai rasti krūmuose. Nuostolis nustatomas. Įtariamieji (g. 1988 m.) ir (g. 1991 m.) uždaryti į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA