Kauno „Žalgirio“ koncertavusi P. Kaas klausytojams dovanojo tikrą emocijų bombą | Kas vyksta Kaune

Kauno „Žalgirio“ koncertavusi P. Kaas klausytojams dovanojo tikrą emocijų bombą

Šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertavo legendinė prancūzų dainininkė Patricia Kaas. Netrūko geros muzikos ir bendravimo su publika. Klausytojai pilnutėlėje miesto arenoje negailėjo ovacijų skambant dainininkės atliekamiems hitams.

Koncerto Kaune metu prancūzų muzikos ikona pristatė kūrinius iš naujausio studijinio albumo pavadinimu „Patricia Kaas“ ir kitus melomanams į atmintį įsirėžusius hitus. Tiesa, albumas ketinamas išleisti lapkričio mėnesį. Tai bus jau dešimtasis studijinis dainininkės albumas. Jame 13 originalių kūrinių.

Šį dešimtąjį studijoje įrašytą albumą atlikėja išleidžia po 13 metų pertraukos, tad dainų skaičius jame taip pat pasirinktas neatsitiktinai. Dviejuose pastaruosiuose P. Kaas albumuose skambėjo kabaretui dedikuota muzika („Kabaret“), kitame – „Kaas chante Piaf“ – buvo galima išgirsti P. Kaas balsu savitai ištransliuotą Editos Piaf kūrybą.

Klausytojus, susirinkusius Kauno „Žalgirio“ arenoje, atlikėja žavėjo savo jausmingumu bei, žinoma, išskirtiniu balso tembru ir geriausiomis dainomis.

Bliuzo, džiazo ir pop atlikėja gimė mažame Lotaringijos regiono miestelyje netoli Prancūzijos ir Vokietijos sienos, o dainuoti pradėjo dar vaikystėje. Paauglystėje  ji jau koncertuodavo viename iš Sarbriukeno naktinių klubų. 1987-aisiais, pasirodžius P. Kaas singlui „Mademoiselle Chante Le Blues“, Prancūzijos kultūros ministerijos apdovanojimuose „Victoires de la Musique“ dainininkė gavo garbingą „Metų naujokės“ titulą.

Debiutinis P. Kaas albumas tapo platininiu gimtinėje Europos šalyse ir Kanadoje. Nuo tada dainininkė kviečiama koncertuoti visame pasaulyje. Jos albumai tiesiog graibstomi klausytojų. Per savo muzikinę karjerą P. Kaas pelnė beveik visus iškiliausius muzikos pasaulio apdovanojimus. Taip pat suvaidino kino juostoje „And Now… Ladies and Gentelmen“ bei prancūzų filme „Assassinee“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA