Sekmadienį dėl dviračių lenktynių Kaune ribos eismą | Kas vyksta Kaune

Sekmadienį dėl dviračių lenktynių Kaune ribos eismą

Asociatyvi/DELFI nuotr.

Gegužės 14 d. Kauno dviračių lenktynėse startuos pajėgiausios šalies dviračių komandos ir klubai, daugiau kaip 400 dviratininkų ir Lietuvos ir Latvijos. Vyks „Kauno dviračių lenktybės 2017″.

Dėl lenktynių sekmadienį 7:30-18:30 val. bus uždarytas eismas M. K. Čiurlionio tiltu ir Europos pr. atkarpa nuo M. K. Čiurlionio tilto iki Veiverių gatvės, bei Prietilčio g. ir Kaunakiemio g. dalyse, išskyrus spec. transportą (greitoji, policija, kt.). Autobusai ir maršrutiniai autobusai važiuos pagal pakeistą grafiką, kurį rasite čia.

Europos pr. ir Fredos miestelio gyventojams ir įmonėms numatytas specialus grafikas tarp lenktynių startų išvažiuoti į gretimas Vinčų ir Vilties gatves pagal eismo reguliuotojo nurodymus.

Eismas bus visiškai nutrauktas per lenktynes 10-10:50 val.; 11-13:40 val. ir 14:00-16 val.

Tarp lenktynių galima išvažiuoti iš Europos pr. ir Vinčų g. tik į Vilties g. ir Veiverių g. pagal eismo reguliuotojo nurodymus.

Eismas į stoties/centro pusę bus pilnai uždarytas 7:30-18:30 val. Viso renginio metu Fredos miestelio gyventojams bus palikta išvažiavimo juosta į Vilties g.

Nuo 16:00 val. per Europos pr. bus galima išvažiuoti į Veiverių g. ir Vilties g. pusę. Prie išvažiavimų budės teisėjai.
Eismas pilnai atidaromas nuo 18:30 val.

Eismas iš O.H. Minkovskių g. į Europos pr. ir per M.K.Čiurlionio tiltą bus uždarytas nuo 7:30 iki 18:30 val.

Sekmadienį dviratininkai ir jų komandos lenktyniaus žiedinėje 7,8 km ilgio trasoje Europos prospekte ir ant M.K. Čiurlionio tilto.

Mėgėjai ir Maxi komandos važiuos 10 val. 3 ratų distancijoje 23 km.

11 val. startuos pajėgiausios Lietuvos dviračių komandos 14 ratų 109 km distancijoje. Kauno mero taurės laimėtojas ir lenktynių lyderiai paaiškės ~13:40-13:45 val. prognozuojamo finišo metu.

Šalies dviračių klubų komandos, jaunučiai, veteranai, merginos ir moterys sportininkės startuos 14 val. ir įveiks 8 ratus 63 km.

Organizatoriai kviečia stebėti didžiausias dviračių varžybas Kaune.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA