Gintarinė pora 2017 (tiesioginė transliacija) | Kas vyksta Kaune

Gintarinė pora 2017 (tiesioginė transliacija)

DELFI nuotr.

Šį savaitgalį „Žalgirio“ arenoje renkasi geriausi šokėjai. Jau 53-ąjį kartą Kaune vyks tarptautinės sportinių šokių varžybos „Gintarinė pora 2017“. Portalas „Kas vyksta Kaune“ šeštadienį ir sekmadienį kviečia stebėti tiesioginę renginio transliaciją.

Tarptautinės sportinių šokių varžybos „Gintarinė pora“ Kaune organizuojamos 53-iąjį kartą ir skiriamos Sporto metams. Tai vienos iš garsiausių rengiamų sportinių šokių varžybų Lietuvoje. Jų sumanytojai ir iniciatoriai – Lietuvos nusipelnę treneriai ir teisėjai, sportinių šokių klubo „Sūkurys“ vadovai – Jūratė ir Česlovas Norvaišos, organizatorius – Kauno kultūros centras „Tautos namai“.

Kiekvienais metais varžybose dalyvauja geriausios, aukštas vietas tarptautinėje reitingo lentelėje užimančios, mūsų šalies ir užsienio sportinių šokių šokėjų poros. Varžybų pripažinimą tarptautinėje arenoje įrodo tai, jog Pasaulio sportinių šokių federacija (WDSF), atsižvelgdama į aukštą varžybų organizavimo lygį ir varžybų tęstinumo tradiciją, nuo 2013 m. leido organizuoti Pasaulio reitingo varžybas Standartiniuose ir Lotynų Amerikos šokiuose jaunimo ir suaugusiųjų grupėse.

PROGRAMA

Gegužės 7 d.

VAIZDO ĮRAŠAI

Gegužės 6 d.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA