Lenko vairuojamas vilkikas rėžėsi į atitvarus: išsiliejo 500 litrų degalų | Kas vyksta Kaune

Lenko vairuojamas vilkikas rėžėsi į atitvarus: išsiliejo 500 litrų degalų

Kas vyksta Kaune nuotr.

Kovo 1-osios dienos vakarą neišvengta nelaimingų įvykių kelyje. Kaip praneša policija, kelyje „Via Baltica“ vilkikas atsitrenkė į atitvarus. Iš jo bako išbėgo maždag pusė tonos dyzelinio kuro.

„A 5 kelyje Kaunas-Marijampolė, prie degalinės „Aris Nafta“, lenkų tautybės vairuotojo vairuojamas vilkikas atsitrenkė į atitvarus. Iš vilkiko bako ištekėjo apie 500 litrų dyzelino. Įvykio vietoje dirba gelbėtojai“ – apie įvykį portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities policijos atstovai.

Kaip paaiškėjo įvykio vietoje, apie 17 valandą vilkiko vairuotojas, tik įvažiavęs į platų „Via Baltica“ ruožą ties Garliava link Marijampolės, nepamatė įvažiavimą į degalinę ir greitėjimo juostą skiriančio atitvaro, rėžėsi į jį ir prakiurdė vilkiko degalų baką.

Į įvykio vietą nedelsiant atvyko ugniagesiai gelbėtojai, policijos pareigūnai, prie jų prisijungė ir aplinkos apsaugos inspektorius, mat avarijos metu ne tik buvo apgadinta kelio infrastruktūra, bet ir padaryta žala gamtai. Beveik visas iš prakiurusio vilkiko bako išsiliejęs dyzelinis kuras nutekėjo į pakelės griovį.

Avarijos metu žmonės nenukentėjo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA