Kaune – dar viena smurto banga artimoje aplinkoje | Kas vyksta Kaune

Kaune – dar viena smurto banga artimoje aplinkoje

Asociatyvi/R. Tenio nuotr.

Smurtas artimoje aplinkoje ir toliau tęsiasi – vien sekmadienį buvo užfiksuoti trys pranešimai, kuomet į pareigūnus kreipėsi nuo jo nukentėję asmenys, praneša Policijos departamentas.

18.50 val. į Kauno ligoninę kreipėsi moteris (g. 1977 m.) su sūnumi (g. 2013 m.), kuris dėl sumušimų kojose ir nubrozdinimų alkūnių srityje gydomas ambulatoriškai. Motina paaiškino, kad vasario 24-26 d. sūnus buvo pas tėvą (g. 1981 m.), kur jam ir buvo sukeltas fizinis skausmas.

Vos po kelių valandų, apie 20 val. Kaune, Raudondvario pl., bute, žodinio konflikto metu vyras (g. 1962 m.) griebė sugyventinei (g. 1990 m.) už kaklo ir suspaudė, taip sukeldamas jai fizinį skausmą. Konfliktas vyko moters nepilnamečio sūnaus akivaizdoje. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 21.30 val. Biržiškų g., namuose, žodinio konflikto metu neblaivi (0,84 prom.) moteris (g. 1990 m.) sudavė kelis kartus sutuoktiniui (g. 1980 m.) į veido sritį bei rankomis apdraskė kaklą, taip sukeldama jam fizinį skausmą. Konfliktas vyko trijų mažamečių vaikų akivaizdoje. Įtariamoji uždaryta į areštinę.

Visiems trims asmenims pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 140 straipsnio 3 dalį,

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 140 str. 3 d. dėl fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA