To Kaune dar nebuvo: atsidarys visą parą veikiantis sporto klubas | Kas vyksta Kaune

To Kaune dar nebuvo: atsidarys visą parą veikiantis sporto klubas

Stopkadras

Prieš metus Lietuvoje, Vilniuje, įkurtas pirmasis visą parą veikiantis šalies sporto klubas, netrukus duris atvers ir Kaune, Baltų prospekte.

Prieš šventes „GymPlius“ paskelbė išankstinių pardavimų akciją – perkant iš anksto abonementai čia kainuoja vos nuo 9,92 eur. per mėnesį.

Naujas klubas duris lankytojams atvers sausio 16 d. ir vienu metu galės talpinti daugiau kaip 150 lankytojų, bendras klubo plotas užims 1200 kv. metrų plotą. Balandžio viduryje planuojamas ir antrojo „GymPlius“ klubo Kaune atidarymas – Krėvės pr., kuris bus bus dar didesnis – užims 1500 kv. metrų plotą. Apie naujo formato modernų sporto klubą portalui „Kas vyksta Kaune“ pasakoja klubo įkūrėjas Airidas Kondratas.

Kaip kilo idėja atidaryti visą parą veikiantį sporto klubą, ar gali būti, kad žmonės nori sportuoti naktimis?

Prieš kurdami naują sporto klubą, domėjomės, ko trūksta norintiems sportuoti žmonėms ir daug kas skundėsi, kad sporto klubai ankstokai baigia darbo laiką. Jei nori kokybiškai pasportuoti, turi į sporto klubą atvykti ne vėliau, kaip apie 19 val., tačiau daugybė žmonių tokiu metu tik baigia darbą, taip pat nori pabendrauti su šeima, turi įvairių kitų įsipareigojimų. O štai apie 21 val., kai vaikai sumigdyti, dažnas vyras dar su malonumu ir į sporto salę norėtų užsukti, tik kur rasti taip ilgai veikiantį sporto klubą? Žinoma, kad žmonės aktyviai sportuotų ir naktį, tikrai to nepasakysiu. Bet būna, kad ateina vienas kitas lankytojas ir nakties metu.

Kokiu principu dirba sporto klubas, kad galite priimti lankytojus visą parą?

Šiuo metu Vilniuje visi lankytojai į klubą patenka su individualiais kliento kodais. Tačiau Kaune jau veiks piršto antspaudo sistema, nebereikės net kodo suvesti. Klube administratorė budi tik darbo valandomis. Kitu paros metu klientai patys savarankiškai patenka į klubą. Klubą saugo apsaugos tarnyba, kuri budi visą parą ir stebi klubo veiklą vaizdo kamerose. Per metus laiko nebuvo nei vagysčių, nei tyčinių inventoriaus sugadinimų. Manau, kad kai pasitiki klientu, jį gerbi, jis tą žino ir savo klube elgiasi kaip savo namuose.

Kuo jūsų sporto klubas be neriboto darbo laiko dar skiriasi nuo įprastų tokio pobūdžio vietų Lietuvoje?

Skiriasi mūsų filosofija. Mūsų klientams viskas suteikiama neribotai – jie turi visišką laisvę. Mūsų sporto klube galite sportuoti jums patogiu laiku ir papildomai nereikės už tai susimokėti – visų abonementų kaina yra vienoda. Mes neribojame praleisto laiko klube trukmės ar apsilankymų skaičiaus – galite ateiti sportuoti ir kelis kartus per dieną, jei taip norisi. Nesistengiame kažkaip papildomai iš kliento užsidirbti, pavyzdžiui, parduodami jam vandenį buteliukais. Atvirkščiai, Vilniuje ir Kaune ruošiamės įrengti nemokamą geriamo vandens fontanėlį, nes gerti vandenį treniruočių metu yra būtina. Sporto klube vyksta ir grupiniai užsiėmimai – aerobika, funkcinės, kalanetikos ir kitos mankštos. Viskas yra įskaičiuota į abonemento kainą. Vienintelė neįskaičiuota paslauga – asmeninės treniruotės. Tačiau salėje nuolat budi treneriai, kurie konsultuoja visais sportuojantiems kylančiais klausimais, apmoko kaip elgtis su treniruokliais, pataria.

Patraukli kainodara be ilgalaikių įsipareigojimų

Sausio viduryje Šilainiuose, Baltų pr. pradėsiančiame veiklą naujajame „Gym Plius“ klube veiks erdvi 300 kv. metrų laisvų svorių zona, bus daugiau kaip 30 įvairių kardiotreniruoklių – bėgimo takelių, dviračių, kopimo treniruoklių. Pakankamai erdviai pasijaus ir darantieji apšilimą – jiems skirta net 60 kv. metrų. Mėgstantieji grupinius užsiėmimus, naujame sporto klube galės džiaugtis 160 kv. metrų sale, kurioje užsiėmimai vyks iš ryto, per pietus ir vakarais. Įrengiant klubą didelis dėmesys skiriamas ne tik kokybiškai sporto įrangai, bet ir vėdinimo sistemoms įrengti, ypač persirengimų kambarių zonose.

„GymPlius“ verslo filosofija yra pasiūlyti klientui kokybišką ir lanksčią sportavimo paslaugą už patrauklią kainą ir su pačiais minimaliausiais kliento lojalumo įsipareigojimais klubui. Įprastai sporto klubuose geriausia mėnesio abonemento kaina yra sudarant metinę sutartį. Tačiau „GymPlius“ patrauklią 19 eur. mėnesinę įmoką siūlo visiems klientams, sudariusiems eSąskaita sutartį, kurią galima nutraukti pranešus vos prieš vieną mėnesį. Ir tai gerokai patogiau, nei metinis įsipareigojimas. Įprasta mėnesinio abonemento kaina be tiesioginio debeto sutarties – 29 eur.

„GymPlius“ yra klubas, orientuotas į sporto paslaugas, čia neinvestuojama į brangias papildomas SPA ar sveikatingumo paslaugas, todėl metinių abonementų kaina yra viena pigiausių šalyje – tik 169 Eur.

Daugiau informacijos apie išankstinių abonementų įsigijimą rasite čia.

Daugiau apie mūsų veiklą čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA