Kauno eglės įžiebimą portale „Kas vyksta Kaune” stebėjo žmonės iš viso pasaulio | Kas vyksta Kaune

Kauno eglės įžiebimą portale „Kas vyksta Kaune” stebėjo žmonės iš viso pasaulio

R. Tenio nuotr.

Šeštadienį vykusią pagrindinės miesto eglės Rotušės aikštėje įžiebimo tiesioginę transliaciją portale „Kas vyksta Kaune” stebėjo ne tik Lietuvos gyventojai, bet ir galybė žmonių iš užsienio. Iš viso ši šventė internete prikaustė maždaug 100 tūkstančių žiūrovų, jie stebėjo transliaciją „Facebook” ir „Youtube” tiesioginių transliacijų pagalba.

Kaip rodo statistika, didžioji dauguma žiūrovų buvo iš Lietuvos – beveik 91 procentas. Iš viso transliaciją stebėjo žmonės iš 25 pasaulio šalių.

[susije_video kurie=””]

Žiūrovai, stebėję pagrindinės Kauno eglutės įžiebimą iš užsienio, daugiausiai jungėsi iš Jungtinės Karalystės – jie sudarė 40 procentų visų žiūrovų iš užsienio. Iš Norvegijos stebėjo 11 proc, iš Vokietijos – 10 proc. visų užsienio žiūrovų.

Kitos šalys, aktyviai stebėjusios transliaciją: JAV, Airija, Rusija, Ispanija, Nyderlandai, Danija, Švedija, Prancūzija, Italija, Ukraina, Latvija, Lenkija, Baltarusija, Belgija, Suomija, Islandija, Čekija, Šveicarija, Izraelis, Kanada ir Turkija.

Pagrindinės miesto eglės įžiebimą portalas „Kas vyksta Kaune” tiesiogiai internetu transliavo jau penktus metus iš eilės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA