Neveronių biblioteka pasipildė šimtu naujų knygų | Kas vyksta Kaune

Neveronių biblioteka pasipildė šimtu naujų knygų

2016-ieji bibliotekų metai, todėl Neveronių bendruomenės centro nariai nusprendė, kad reikia juos paminėti prasmingai ir padovanoti vietos skaitytojams dovaną – atnaujinti biblioteką naujomis knygomis.

,,Ta proga parašėme projektą pagal paramos programą ,,Geridarbai.lt“. Mums labai pasisekė, idėja sulaukė didelio palaikymo ir laimėjo pirmą vietą. Projektas gavo finansavimą 1500 eurų, už kuriuos nupirkome daugiau kaip 100 naujų knygų bibliotekai ir projektorių bendruomenės centrui. Dar užsakysime periodinės spaudos. Dabar tikimės sulaukti daugiau skaitytojų. Seniai planuotą įsigyti projektorių naudosime įvairiems seminarams, šviečiamajai veiklai ir kitiems maloniems užsiėmimams – pasakojo bendruomenės pirmininkė Oksana Šukaitienė.“

Neveronių biblioteka mažytė, bet labai jauki. Nuo 1987 metų bibliotekoje dirbanti Gražina Grybienė džiaugiasi užsimezgusia bibliotekos ir bendruomenės centro draugyste. ,,Smagu kai mus vienija bendri tikslai ir nuomonė, kad vertingiausias laikas yra praleistas su knyga. Džiaugiuosi, kad dabar turėsiu ką pasiūlyti išrankiam skaitytojui, senjorui, paaugliui ar smalsiam pradinukui – atviravo bibliotekininkė“. Pavartyti naujas knygas atvykusi Neveronių gimnazijos mokytoja Audronė Rainienė džiaugėsi, kad mokiniai čia ras reikalingos literatūros lietuvių kalbos pamokoms.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA