Verslininkai ir žinomi žmonės rinkosi į “GK mados namų” atidarymą | Kas vyksta Kaune

Verslininkai ir žinomi žmonės rinkosi į “GK mados namų” atidarymą

E. Gendrėnaitės nuotr.

GK mados namai – tai naujas prabanga kvepiantis vardinių drabužių “butikas” įsikūręs ir duris pravėręs ketvirtadienio vakarą I.Kanto g.18 („Bokšto“ pastate). Parduotuvėje galima atrasti didelę pasiūlą vaikiškų, moteriškų ir vyriškų drabužių. Taip pat siūlomi ir namų aksesuarai (žvakės, namų kvapai, patalynė).

Unikalią parduotuvę įkūrė dvi draugės Gintarė Valionytė ir Katalėja Žemaitė, kurios jau seniai svajojo atidaryti tokio tipo parduotuvę.

“Dažnai tenka pastebėti, kad Lietuvoje nėra didelės vardinių drabužių pasiūlos, todėl nusprendėme atidaryti būtent tokio tipo parduotuvę, kurioje bus galima atrasti išskirtinių drabužių. Norime, kad kiekvienas užėjęs pas mus, jaustusi lyg namuose, kur galėtų ne tik aprengti kiekvieną šeimos narį ar papuošti savo namus, tačiau kartu išgerti ir puodelį kavos”, – atidarymo vakarą pasakojo parduotuvę atidariusios moterys.

“Butiko“ atidaryme dalyvavo kviestiniai svečiai. Tarp jų – puikiai pažįstami verslininkai ir žinomi žmonės – Joana Bartaškienė, Dainius Matijošaitis, Viktorija Vaičaitė, Neringa Šiaudikytė, Aistė Tomkevičiūtė.

Puikią šventės atmosferą kūrė gyvus muzikinius kūrinius dovanoję „Kauno BigBendo” muzikantai, o kelis savo kūrinius gyvai atliko ir „Lietuvos balso” dalyvė Aistė Tomkevičiūtė.

“GK mados namai” jau dirba laukia visų svečiuose adresu I.Kanto g.18 („Bokšto“ pastate)

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA