Avarija centre: po smūgio automobilis rėžėsi į namą, yra sužeistų | Kas vyksta Kaune

Avarija centre: po smūgio automobilis rėžėsi į namą, yra sužeistų

R. Tenio nuotr.

Judrioje Kauno gatvėje įvyko eismo įvykis, kurio metu sužaloti trys asmenys. Vienas automobilis po susidūrimo sankryžoje patyrė dar vieną smūgį į renovuojamą namą. Dėl eismo įvykio apsunkintas kitų transporto priemonių judėjimas.

Gimnazijos ir Šv. Gertrūdos gatvių sankryžoje susidūrė du lengvieji automobiliai „Audi A3“ ir „Peugeot“. „Audi“ vairavo moteris. Ji ketino iš Gimnazijos gatvės sukti link Kauno senamiesčio, o „Peugeot“ vairuotojas važiavo Šv. Gertrūdos gatve link Laisvės alėjos. Avarijos metu abu automobiliai susidaužė keleivio pusėmis.

Smūgio, greičiausiai, būta stipraus, nes „Audi“ automobilis sankryžoje apsisuko. Moteris nesuvaldė automobilio ir dar rėžėsi į ties sankryža stovinti šiuo metu renovuojamą namą.

Nelaimės metu nukentėjo „Audi“ automobilio vairuotoja ir šalia sėdėjusi moteris. Liudininkai pasakoja, jog atvykę medikai joms dėjo kaklo įtvarus ir ištraukus iš suknežinto automobilio, išvežtos į Kauno klinikas. „Peugeot“ vairuotojas taip pat pristatytas į gydymo įstaigą.

Dėl avarijos vairuotojams tapo sunkiau iš Gimnazijos gatvės pasukti į dešinę, link Laisvės alėjos. Kurį laiką eismą reguliavo policijos pareigūnai. Sudėtingiausia pravažiuoti viešajam transportui, nes automobiliai dar nėra patraukti nuo važiuojamosios kelio dalies, tad autobusams reikia didelio lanko, kad galėtų avarijos vietą apvažiuoti.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA