Į Alikantę pakilęs lėktuvas susipykus šeimai grįžo į Kauną | Kas vyksta Kaune

Į Alikantę pakilęs lėktuvas susipykus šeimai grįžo į Kauną

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Iš Kauno į Alikantę šeštadienio vakarą pakilusio lėktuvo keleiviams – neeilinis šokas. Tik iš Kauno pakilęs lėktuvas ir kirtęs Lenkijos sieną, buvo priverstas sukti ratus virš Kauno apskrities ir grįžti į Karmėlavą.

Kaip portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo „Lietuvos oro uostai“ budintis darbuotojas, pirminiais duomenimis aviakompanijos „Ryanair“ lėktuvas buvo priverstas grįžti į Kauną, nes lėktuve kilo muštynės.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai šeštadienio vakarą atakavo redakciją skambučiais ir žinutėmis, klausdami, kas vyksta padangėje virš Kauno, kad lėktuvas suka ratais ties Kulautuvos, Raudondvario gyvenvietėmis.

Lėktuvas prieš neplanuotą nusileidimą buvo priverstas sukti ratus, nes degino kurą, kad nusileidimas būtų sėkmingas.

Karmėlavos oro uoste priverstinai nusileidęs lėktuvas

Skrydis į Alikantę keleiviams, vykusiems šiuo reisu, užsitęsė daugiau nei 4 valandas, o nusileido lėktuvas pasipildęs degalų, apie 1 valandą nakties su keleiviais vėl pakilo Alikantę. Tiesa, be konfliktavusių asmenų.

Kauno apskrities policijos budėtojas patvirtino, kad gautas pranešimas, jog pakilusiame lėktuve kilo konfliktas ir dėl to lėktuvas grąžintas į Kauną. Policijos pareigūnai dirba įvykio vietoje.

Tuo tarpu kaip portalą DELFI naktį informavo Valstybės sienos apsaugos tarnybos atstovas Rokas Pukinskas, konfliktas lėktuve prasidėjo tarp girtų baltarusių šeimos narių.

Vyras su žmona (skridę su dviem mažamečiais vaikais) ėmė tiek konfliktuoti, kad lėktuvo ekipažas grįžo į Kauną. Pasak pasieniečių, iš lėktuvo išsodinta girtų baltarusių pora su vaikais ir vienas neblaivus Lietuvos pilietis. Lėktuvas buvo papildytas degalais vėl išskrido.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA