Pavojus parke: po sprogimo vyriškis išvežtas į ligoninę | Kas vyksta Kaune

Pavojus parke: po sprogimo vyriškis išvežtas į ligoninę

Kas vyksta Kaune nuotr.

Ketvirtadienį Kauno parke, esančiame V.Krėvės prospekte, paskelbta nepaprastoji padėtis. Pranešama, kad čia sprogo žmogus. Į įvykio vietą sulėkė visos spec. tarnybos.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad apie 11 valandą V.Krėvės prospekte šalia 99-ojo namo sulėkė ugniagesiai, policija ir greitoji medicinos pagalba. Dalis parko buvo aptverta. Ugniagesiai ir policijos pareigūnai atsargiai žvalgė teritoriją, kurioje, pirminiais duomenimis, rasti smūginiai sprogdikliai.

Kauno apskrities policijos atstovas spaudai Kęstutis Kasciukevičius portalą „Kas vyksta Kaune” informavo, kad policija į įvykio vietą išvyko pagal bendruoju pagalbos telefonu gautą pranešimą, neva vyras ėjo šaligatviu ir užlipus ant sprogmens, jam buvo sužalota koja.

[susije_video kurie=””]

Kaip pasakojo įvykio liudininkai, jie matė šalia parko einantį vyriškį, nešiną juoda kuprine. Liudininkei keista pasirodė tai, jog po sprogimo garso, vyriškio kuprinė pradėjo dūminti.

Medikai maždaug 40-ies metų sprogimo metu nukentėjusį vyriškį skubiai išvežė į ligoninę.

Įvykio vietoje, buvo laukiama atvykstant išminuotojų, dirbo didelės pareigūnų pajėgos, buvo surašomi liudininkų parodymai.

Policijos pareigūnai ir ugniagesiai, atidžiai apžiūrėję dalį parko teritorijos, rado panašių metalinių daiktų į sprogiklius, todėl parko lankytojai turėtų būti itin atidūs. Šalia aptvertos teritorijos įsikūrusi mokykla, vaikų darželis gyvenamieji daugiabučiai, tad netrūko smalsuolių, stebinčių operaciją.

Policijos pareigūnai, tikrindami visas versijas, išvyko į klinikas, kur iš nukentėjusiojo turėtų būti paimti namų raktai ir atlikta krata.

Nepatvirtintais duomenimis sužalotas vyriškis pasakojo, kad metalinius daiktus rado konteineryje, juos susidėjo į maišelį ir staiga jie sprogo.

Kol kas pareigūnai nepatvirtina nei vienos versijos.

Atvykę išminuotojai surinko rastus įtartinus daiktus ir juos išsivežė. Tyrimas tęsiamas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA