Savaitgalį Kaune siautėjo girti vairuotojai | Kas vyksta Kaune

Savaitgalį Kaune siautėjo girti vairuotojai

R. Tenio nuotr.

Savaitgalio metu, t. y. sausio 23 – 25 dienomis, vykdyta prevencinė priemonė, skirta transporto priemonių vairuotojų neblaivumui ir apsvaigimui nuo narkotinių medžiagų tikrinti.

Jos metu iš viso dėl blaivumo patikrinti 386 transporto priemonių vairuotojai, iš kurių, kaip paaiškėjo, 6 prie vairo sėdo būdami neblaivūs. 3 asmenims nustatytas lengvas (0,6 prom., 0,66 prom., 1,21 prom.), 1 – vidutinis (1,69 prom.) bei dar 2 – sunkus (3,36 prom., 3,74 prom.) girtumo laipsnis. 28-erių metų vyriškis, kuriam buvo nustatytas sunkus (3,74 prom.) girtumas, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo automobilį neblaivus, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams siūlė 400 eurų kyšį. Vyras uždarytas į areštinę, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl papirkimo.

Priemonės metu nuo narkotinių, psichotropinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų apsvaigusių vairuotojų nenustatyta. Tačiau išaiškintas 1 neblaivus vadeliotojas. Jam nustatytas lengvas (1,21 prom.) girtumo laipsnis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA