Krepšinio aistruoliai iš Kauno į Liublijaną skrido švęsti sidabro! | Kas vyksta Kaune

Krepšinio aistruoliai iš Kauno į Liublijaną skrido švęsti sidabro!

Idėja surengti neplanuotą kelionę į Slovėniją kilo penktadienį „Small Planet Airlines” vadovams. Bendrovė sekmadieniui turėjo laisvą orlaivį „Boeing 737”, talpinantį 149 keleivius. Apie tai buvo pranešta vienam iš Lietuvos kelionių organizatorių, suskubusiam paruošti krepšinio aistruoliams skirtus paketus. Skrydis, pervežimas iki Liublijanos krepšinio arenos, bilietas į finalo rungtynes asmeniui kainavo 1800 – 2000 litų. Vietos į precedentų neturintį užsakomąjį reisą parduotos per parą. Vėliau susigriebusieji liko be galimybės į Liublijaną nuvykti tiesiogiai, be persėdimų.

Būrys kauniečių į sekmadienį 15 valandą išskridusį lėktuvą iš Kauno atvyko limuzinu. Krepšinio aistruoliai juokavo, kad jei švęsti tai reikia švęsti iki pabaigos. Liublijanoje jie sulauks Europos krepšinio čempionato pajėgiausių komandų apdovanojimų, vyksiančių vidurnaktį. Po ceremonijos keleiviai bus išvežti į oro uostą. Vilniuje lėktuvas turėtų nusileisti apie 5 val. ryto.

Susiruošusieji palaikyti Lietuvos rinktinės atsiuntė portalui keletą nuotraukų. Kadangi jos darytos mobiliuoju telefonu yra kiek neryškios. Tačiau, tikimės, tai šventinės nuotaikos nesugadins.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA