Šiandien startuoja antroji Kauno „Mamų mugė” (foto) | Kas vyksta Kaune

Šiandien startuoja antroji Kauno „Mamų mugė” (foto)

Organizatorių nuotr.

Šiandien, balandžio 25 d., prasideda jau antrą kartą rengiama komiso-labdaros „Mamų mugė“, kurioje bus gausu pavasario-vasaros prekių vaikams. Mugė šurmuliuos PLC „Mega“ ekspozicijų salėje antrame aukšte.

Kaip teigia mugės organizatoriai, čia kiekviena vaikus auginanti šeima ras platų asortimentą vaikų drabužėlių ir nėščiųjų prekių už simbolinę kainą.

Sumanios mamos nuolat ieško būdų, kaip nebrangiai aprengti vaikus – geresnės kokybės rūbelių jos ieško dėvėtų drabužių parduotuvėse ar internetiniuose skelbimų portaluose, laukia sezoninių išpardavimų, keičiasi nebenaudojamais daiktais su draugėmis. Visa tai užima daugybę laiko ir nesuteikia jokių garantijų, kad nebrangiai sumedžiotas „laimikis“ tiks ir patiks. Neseniai atsiradusi, bet žaibiškai populiarėjanti „Mamų mugė“ žada tikrą perversmą: mamos dukart metuose kviečiamos į tris dienas trunkantį dėvėtų geros kokybės vaikiškų drabužių ir daiktų komisą. Čia moterys turi galimybę po vienu stogu rasti beveik visko, ko tik gali prireikti naujam sezonui ruošiant įvairaus amžiaus vaikus.

„Mamų mugė” vyks balandžio 25-27 d. nuo 10 iki 19 val.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA