Harlem Shake banga neaplenkė Kauno, nufilmuotas masinis šokis (video) | Kas vyksta Kaune

Harlem Shake banga neaplenkė Kauno, nufilmuotas masinis šokis (video)

Penktadienį 17 val. keliaujantieji pro Soborą turėjo suklusti – čia keli šimtai kauniečių surengė spalvingą ir efektingą masinį pasirodymą, skambant Niujorko prodiuserio Baauer kūriniui – „Harlem Shake“, skelbia Kaunoaleja.lt.

Akcijos dalyviai buvo prašyti atsinešti spalvingus atributus, apsirengti įdomesniais drabužiais, o galvą papuošti kaukėmis, įmantriomis kepurėmis ar net šalmais.

Kadangi renginio organizatoriai iš anksto informavo, jog masinis šokis bus filmuojamas – jo dalyviai pasistengė iš peties: dauguma dėvėjo kaukes, rankose laikė pliušinius žaislus ar iš kartoninių dėžių pagamintus personažus.

O keletas drąsių jaunuolių nepabūgo žiemos šaltuko ir avėjo gumines, vasarines šlepetes, dėvėjo marškinėlius su trumpomis rankovėmis, dar kiti dėvėjo tik plonutulaičius chalatus.

Minioje negalėjai nepastebėti ir į miegmaišį įsliuogusios merginos, kuri skambant dainai imitavo slieką – voliojos ant žemės.

Dar kiti dalyviai atvyko su dujokaukėmis, šviečiančiais perukais, bokso pirštinėmis ir kriauše.

Na, o tie, kurie nepakluso organizaotirų prašymui ir atvyko apsirengę įprastai – Tie, kas neapsirengė išradingų kostiumų, apsiviniojo lipnia juosta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA