Kaunietė perspėja aklai nepasitikėti „Iki” skelbiama akcija | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė perspėja aklai nepasitikėti „Iki” skelbiama akcija

Dalintis:

Pasisaldinti gyvenimą nusprendusi kaunietė susiviliojo „Iki” prekybos tinklo skelbiama akcija saldainiams ir šokolado plytelėms. Tačiau netrukus paaiškėjo, kad saldumynams taikoma akcija ne visai teisinga.

„Norėčiau, kad kauniečiai atkreiptų dėmesį į nesąžiningą ir net labai jau negražų „Iki” prekybos centro elgesį. Šios savaitės reklaminiame leidinyje nurodyta, kad VISIEMS „Pergalės” sveriamiems saldainiams ir šokolado plytelėms taikoma 50 procentų nuolaida. Prie kasos supratau, kad tai netiesa.

Pabandžiau išsiaiškinti, kodėl ne visiems „Pergalės” saldainiams taikoma nuolaida, tai man atsakė, kad kiti „Pergalės” saldainiai, kuriems netaikoma nuolaida priskiriami prie Velykinių prekių. Norėčiau, kad žmonės būtų atidūs priėję prie kasų”, – penktadienį patarimu dalijosi saldainius grąžinti turėjusi kaunietė.

Pirkėjos grąžinimas / Skaitytojos nuotr.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo „Iki” Komunikacijos vadovė Vaida Budrienė, techninė klaida jau ištaisyta.

„Labai atsiprašome pirkėjos. Įvyko apmaudi techninė klaida. Klientės pirktas „Pergalės” gaminys įrašytas kaip sezoninė (Velykinė) prekė ir jai per klaidą sistema nesuteikė nuolaidos. Patys pastebėjome šią klaidą ir šiandien nuo 10 val. jau nuolaida taikoma ir šioms prekėms. Dar kartą atsiprašome”, – penktadienį teigė V. Budrienė.

15
43
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.