Piliuonoje – pareigūnų sujudimas: „Stop“ juosta aptverta didelė teritorija | Kas vyksta Kaune

Piliuonoje – pareigūnų sujudimas: „Stop“ juosta aptverta didelė teritorija papildyta: nužudytas vyras

Nužudymas Piliuonoje / lryto.lt, R. Vilkelio nuotr.

Šeštadienio vakarą Kauno rajone, Piliuonoje, užfiksuotas gausus policijos pareigūnų sujudimas. Didelė teritorija aptverta „Stop“ juosta.

Šeštadienį apie 16.27 val. naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė skaitytojo nuotraukų, kurios įamžintos Piliuonoje. Nuotraukose matyti daug policijos ekipažų ir „Stop“ juosta aptverta Taikos plento teritorija.

„Vienas pareigūnas vaikščiojo po sodybos kiemą“, – pridūrė nuotraukas atsiuntęs skaitytojas.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) pareigūnai kol kas neatskleidžia, kokio pobūdžio nusikaltimas buvo įvykdytas, tačiau nusikaltimo faktą patvirtino.

„Įvykdytas nusikaltimas. Pareigūnai dirba savo darbą. Šį kartą nekomentuosime“, – telefonu teigė Kauno apskr. VPK budintis pareigūnas.

Policija Piliuonoje / Skaitytojos nuotr.

Papildyta 17.10 val.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskr. VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė, šeštadienį apie 15 val. Kauno r., Piliuonos k., peiliu sužalotas vyras.

Atvykę medikai 1997 metais gimusiam vyrui konstatavo mirtį. Pareigūnai sulaikė 1977 metais gimusį vyrą, jam nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0.99 prom.

Įvykio aplinkybes tiria pareigūnai.

Papildyta 19.08 val.

Su naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekęs vyras teigė, kad peilio dūris galimai pradūrė nelaimėlio plautį.

„Kadras iš Piliuonos nužudymo. Įvykio vietoje buvome vieni iš pirmųjų. Perėmiau gaivinimą iš žmogaus atvykusio anksčiau, tačiau buvo plaučio durtinė žaizda. Ko pasekoje subliuško plautis ir auka užduso“, – pasakojo nusikaltimo liudininkas.

Nužudymas Piliuonoje / Skaitytojo nuotr.

Papildyta balandžio 21 dieną 09.08 val.

Aiškėja, kad mirusiam asmeniui peiliu buvo durta dar sodybos kieme.

Policijos departamento duomenimis, balandžio 20 d. apie 15 val. Kauno r., Piliuonos k., vyrui (gim. 1977 m.) priklausančio namo kieme, konflikto metu, namo šeimininkas peiliu durdamas į krūtinę, mirtinai sužalojo vyrą (gim. 1997 m.).

Neblaivus (0,99 prom.) įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 129 str. 1 d – Nužudymas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas nužudė kitą žmogų, baudžiamas laisvės atėmimu nuo septynerių iki penkiolikos metų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA