Kauno pilies žiede užfiksuotos vairuotojų muštynės | Kas vyksta Kaune

Kauno pilies žiede užfiksuotos vairuotojų muštynės

Kauno pilies žiedinėje sankryžoje ketvirtadienį įvyko mįslingas konfliktas. Važiuojamoje kelio dalyje vyrai svaidėsi kumščiais.

„Ketvirtadienį apie 14.45 val. užfiksavau muštynes. Prie Kauno pilies žiedo susimušė vairuotojai“, – sekmadienį šią savaitę užfiksuotu vaizdo įrašu dalijosi skaitytojas.

Kaunietis patikino, kas eismo įvykio žiedinėje sankryžoje nebuvo, tad konflikto priežastys nėra aiškios.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Komunikacijos poskyrio duomenimis, balandžio 18 d. 14.50 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Jonavos g., žiedinėje sankryžoje, mušasi du vairuotojai.

„Pareigūnams ir GMP atvykus nurodytu adresu, besimušančių asmenų pastebėta nebuvo, pagalbos niekam neprireikė. Papildomai susisiekus su pranešėja, ši nurodė, jog pretenzijų neturi, apie konfliktuojančius asmenis pranešė tik dėl informacijos“, – teigiama Kauno apskr. VPK komentare.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA