Skaitytojas klausia: sustabdyti du „BMW“ su rusiškais valstybiniais numeriais, kas vyksta? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Skaitytojas klausia: sustabdyti du „BMW“ su rusiškais valstybiniais numeriais, kas vyksta?

Dalintis:

Su naujienų portalo „Kas vyksta Kaune“ susisiekė skaitytojas Valdemaras, kuris teigė, jog prie prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ matė tris policijos ekipažus ir du „BMW“ automobilius su rusiškais valstybiniais numeriais.

„Kaune šalia „Megos“ pastebėti du „BMW“ rusiškais numeriais ir 3 policijos ekipažai. Kas vyksta?“ – klausia skaitytojas Valdemaras.

Jo atsiųstame vaizdo įraše matyti du policijos ekipažai ir du minėti automobiliai.

Susisiekus su policija, Kauno apskr. VPK budinti pareigūnė teigė, jog buvo gautas pranešimas apie kelyje pastebėtus du „BMW“ automobilius su rusiškais valstybiniais numeriais. Pagal galiojančią tvarką, policijos pareigūnai sustabdė automobilius ir pažeidimų nenustatė.

Automobiliai su rusiškais valstybiniais numeriais gali keliauti tranzitu per Lietuvą, tačiau ne ilgiau kaip 24 valandas. Automobilyje privalo būti jo savininkas.

41
42
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.