Daugiabučio balkone kauniečiai „įrengė“ ir sporto salę, ir tualetą | Kas vyksta Kaune

Daugiabučio balkone kauniečiai „įrengė“ ir sporto salę, ir tualetą

Šeštadienio vakarą Sukilėlių prospekte jaunuoliai surengė audringą vakarėlį. Daugiabučio balkone vaikinai ir sportavo, ir atlikinėjo gamtinius reikalus.

„Užfiksavau, kaip jaunimas daro atsilenkimus, 6 aukšte išlindę pro balkoną, ir po to šlapinasi tiesiai iš jo“, – vaizdo įrašais su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ sekmadienį dalijosi skaitytojas.

Vyras teigė, kad apie Viešosios tvarkos pažeidinėtojus informavo pareigūnus, tačiau kaunietis abejojo, ar policija į vyro pranešimą sureagavo.

„Policijai pranešėm, kai šlapintis pradėjo, bet praėjus valandai po skambučio ir vėl tas pats vaikinas nusprendė nusišlapinti, o vėlai vakare vėl triukšmavo, tai klausimas, ar policija iš vis buvo atvykus“, – teigė kaunietis.

Anot skaitytojo, jaunuolių „linksmybės“ šeštadienio vakarą galėjo pamatyti ir daugiau žmonių. „Veiksmas vyko apie 19 val. Kadangi gyvenamas rajonas, matėm, jog yra vaikštančių vaikų, kurie galėjo visa tai pamatyt. Ir patys vaikinai filmavosi balkone, darydami nesąmones, tai matomai dėmesio trokšta“, – teigė vyras.

Informaciją tikrino

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Komunikacijos poskyrio duomenimis, balandžio 20 dieną 19.13 val. buvo gautas pranešimas, kad Kaune, Sukilėlių pr., pranešėjas matė, jog pro daugiabučio namo balkoną šlapinasi jaunuolis.

„Pareigūnai reagavo į šį pranešimą ir vyko tikrinti informaciją. Atvykus pareigūnams pro balkoną besišlapinančių ar triukšmaujančių asmenų nebuvo pastebėta. Iš gyventojų pareiškimas dėl įvykio nebuvo gautas“, – teigiama Kauno apskr. VPK komentare.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA