„Uošvės liežuvyje“ išdygo stulpai su kameromis: po eismo įvykių kaltininkai dažnai pasišalina | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

„Uošvės liežuvyje“ išdygo stulpai su kameromis: po eismo įvykių kaltininkai dažnai pasišalina

Asociatyvi / Skaitytojų nuotr.
Dalintis:

Kauno naujienų portalas „Kas vyksta Kaune“ sulaukė skaitytojo klausimo apie kameras Aukštuosius ir Žemuosius Šančius jungiančioje Švenčionių gatvėje, daugeliui žinomoje kaip „Uošvės liežuvis“.

Kauno miesto savivaldybės paklausėme, kam skirti šie stulpai ir ar ant jų išties yra kameros.

Kauno savivaldybės administracijos Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjo pavaduotojo Algirdo Griauslio teigimu, stulpai priklauso savivaldybei pavaldžiai įmonei UAB „Kauno gatvių apšvietimas“.

„Šioje vietoje kameros įrengtos, kadangi čia dažnai įvyksta eismo įvykiai, sugadinamos apšvietimo atramos. Kaltininkai dažnu atveju pasišalina iš įvykio vietos, todėl šios kameros padės identifikuoti pažeidėjus“, – teigė A. Griauslys.

35
7
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.