Dainavos mikrorajone siautėja mergina su peiliu: be skrupulų apiplėšinėja mažamečius | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Dainavos mikrorajone siautėja mergina su peiliu: be skrupulų apiplėšinėja mažamečius

Asociatyvi / DELFI nuotr.
Dalintis:

Sekmadienį į „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi keli įbauginti Dainavos mikrorajono gyventojai dėl čia siautėjančios merginos su peiliu. Tarp „Savo”, „Trijų berželių” ir V. Kuprevičiaus mokyklos ratus sukanti paauglė, pasak gyventojų, taikosi į mažamečius siekdama juos apvogti.

Sekmadienį apie šią merginą dalinosi ne tik skaitytojai, bet ir „Facebook“ grupės „Kauno Dainavos rajono bendruomenė“ nariai. Kaip teigė kitus bandęs perspėti vyras, prieš dieną jam teko su ja susidurti gyvai.

Pasak jo kalbintų vaikų, tarsi iš siaubo filmo atrodanti mergina taip po rajoną vaikšto apie mėnesį ir jau spėjo V. Kuprevičiaus mokyklos kieme su peiliu sužaloti mergaitę. Kita gyventoja pridėjo, kad ši paauglė pateko ir į pareigūnų akiratį – maždaug prieš mėnesį ją kieme su peiliu pastebėję Kovo 11-osios 73 namo gyventojai iškvietė policiją (vėliau paaiškėjo, kad tai kita peiliu ginkluota moteris).

Tuo tarpu skaitytoja komentuodama situaciją užsiminė, kad liūdnai pagarsėjusi paauglė auga vienoje daugiavaikėje šeimoje, kuri pasižymi problemomis.

„Ten yra šeima, 7 vaikai. Mama tokia ir čiudna. Visi vaikai lankė Kuprevičiaus mokyklą, bet jie visi buvo pašalinti. Mamos iš mano vaikų klasės dalinasi, kad tai būtent šitų vampyrų darbas – kratomos kuprinės, atiminėjami pinigai, grasinama vaikams“, – pasakojo skaitytoja.

Moteris paantrino „Facebook“ bendruomenėje pasirodžiusią informaciją, kad vagilės su peiliu aukos dažniausiai yra trečiokai, ketvirtokai. Ji grobia daug ką – pinigus, žaislus ir kitus vertingus daiktus. Dėl visus gąsdinančios merginos portalas kreipėsi į Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatą.

Kaip patikslino pareigūnai, incidentai mokyklos teritorijoje ir Kovo 11-osios namo kieme iš tikrųjų nėra susiję. Kaip nurodoma komentare, pastarajame dalyvavo visiškai kitas žmogus.

„Policijos pareigūnai apie jūsų minimą įvykį buvo gavę pranešimą gegužės 28 d. apie 19.20 val. Nuvykus į įvykio vietą, paaiškėjo, jog Kaune, Kovo 11-osios g., vaikščiojanti moteris (g. 2002 m.) rankose turi peilį ir nori prieš save pakelti ranką. Moteris pristatyta į gydymo įstaigą. Šis įvykis, policijos pareigūnų teigimu, nėra susijęs su jūsų minima ugdymo įstaiga.

Gegužės 9 d. gautas pranešimas, jog Kaune, Kovo 11-osios g., nepilnametė (g. 2008 m.) su savimi turėjo peilį. Šio įvykio metu nebuvo užfiksuota kitų asmenų sužalojimų. Nepilnametei taikomos minimalios priežiūros priemonės. Apie šį įvykį yra informuoti mūsų bendruomenės pareigūnai, kurie ugdymo įstaigose nuolat organizuoja įvairias prevencines priemones. Siekiant nepakenkti nepilnamečių asmenų interesams, daugiau duomenų apie šį įvykį pateikti negalime“, – komentavo Kauno pareigūnai.

87
15
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.