Kaunietei plyšta širdis: nejaugi žmogiškumo ir supratingumo neliko? (foto) | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietei plyšta širdis: nejaugi žmogiškumo ir supratingumo neliko? (foto)

Medžių genėjimas Kaune / Skaitytojos nuotr.
Dalintis:

Kaunietę nuliūdino Eigulių mikrorajone išvystas vaizdas – susirūpinimą kelia vykstantis medžių genėjimas.

„Aš esu pasibaisėjusi tokiu medžių genėjimu. Širdis plyšta, kai matai tokius vaizdus, paliktas tik kamienas… Paukščiai peri… Viskas naikinama ir vargo nemato. Nėra, kad su rūpesčiu, nežalojant. Vieną beržą taip apgenėjo, kad medis fontanu sula bėgo. Nejaugi žmogiškumo ir supratingumo neliko?????? Kas sprendžia, kaip genėti medžius? Kas atsako už jų teisingą genėjimą???? Gal galima būtų pakalbinti atsakingus, ką jie mano????“ – penktadienį savo įamžintais kadrais dalijosi skaitytoja.

Anot jos, medžių genėjimas užfiksuotas Eigulių mikrorajone, Šiaurės prospekto ir Ašigalio gatvės daugiabučių namų kiemuose.

Informacija, kokiais atvejais galima genėti ir šalinti želdinius Aplinkos apsaugos departamentas skelbia čia.

68
64
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.