Pėsčiųjų takas Ramybės parke tapo automobilių stovėjimo aikštele: nepadeda net baudos | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pėsčiųjų takas Ramybės parke tapo automobilių stovėjimo aikštele: nepadeda net baudos

Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

„Kas vyksta Kaune“ praėjusią savaitę sulaukė kauniečio pastebėjimo, kad Senosios Kauno kapinės (Ramybės parkas) tapo nesankcionuota automobilių stovėjimo aikštele. Nors čia automobilius paliekančiams vairuotojams buvo skirtos baudos, situacija nepasikeitė.

„Kauno senosios kapinės ( Vytauto pr.) tapo mašinų stovėjimo aikštele. Ant pėsčiųjų tako kiekvieną dieną statomos mašinos. Viešosios tvarkos skyrius po pranešimų sako jog jie praneša policijai, tačiau jokių pokyčių nesimato. Statomos net krovininės mašinos. Piko metu 13-14 val. būna nuo 5 iki 15 mašinų“, – antradienį į portalą „Kas vyksta Kaune“ rašė skaitytojas.

Automobiliai statomi pėsčiųjų take / Skaitytojo nuotr.

Dėl probleminio parkavimo šioje vietoje portalas „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi į Kauno miesto savivaldybę. Situaciją pakomentavo miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus vedėjas Gintaras Gatulis.

„Parkuoti transporto priemones galima laikantis Kelių eismo taisyklių reikalavimų, tvarkos ir apribojimų. Viešosios tvarkos skyrius yra gavęs keletą gyventojų pranešimų apie šioje vietoje neleistinai statomus automobilius.

Transporto priemonių vairuotojams, pažeidusiems Lietuvos Respublikos Kelių eismo taisyklių reikalavimus buvo surašyti administracinių nusižengimų protokolai ir paskirtos administracinės nuobaudos“, – teigė G. Gatulis.

70
5
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.