Pasipiktinęs skaitytojas: gal bent šį savaitgalį susilaikykite nuo elektrinių paspirtukų? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Pasipiktinęs skaitytojas: gal bent šį savaitgalį susilaikykite nuo elektrinių paspirtukų?

/ Skaitytojo nuotr.
Dalintis:

Kauniečiai šį savaitgalį plūsta į miesto centrą, kur numatyta gausybė renginių, tačiau vienas kaunietis pasipiktino įžūliu elektrinių paspirtukininkų elgesiu. Santakos parke susibūrus miniai žmonių, su elektrinėmis transporto priemonėmis atvykę piliečiai brovėsi pro minias žmonių.

„Žmonių minios, o tie braunasi. Gal į tokius renginius nereikėtų važiuoti su tokiomis transporto priemonėmis?“, – pasipiktino į šventę atvykęs kaunietis.

Kaip matyti nuotraukoje, parku einantys žmonės vos prasilenkia su kitais praeiviais, tačiau atvykusi trijulė nepasikuklino ir takeliu bandė pravažiuoti su elektriniu paspirtuku ir elektriniais motoroleriais.

Primename, kad visą šį savaitgalį vyks Kaunas 2022 renginiai, o programą galite rasti čia.

76
101
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.