Kaunietė neištvėrė: kiek ratus gali sukti šis plerpalas? | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė neištvėrė: kiek ratus gali sukti šis plerpalas?

Dalintis:

Pirmadienio pirmoje pusėje Palemono gyventojams ramybės neduoda lengvasis civilinis sraigtasparnis. Portalo duomenimis, pakilęs Kauno rajone, orlaivis suko ratus palei Kauno marių krantus, o po to patraukė link Karmėlavos.

„Kiek šitas plerpalas gali skraidyti aplink Palemoną. Neįmanoma klausytis, suka ratais gal jau 50 kartą“, – šiandien, apie 11.20 val. skundėsi „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Portalo „Flightradar24“ duomenimis, Kauno apylinkėse skaitytoja pastebėjo lengvąjį sraigtasparnį „Robinson R-44 Raven II“. Šis skrajojo vos 100-200 m aukštyje maždaug 130-160 km/val. greičiu.

Orlaivio pakilimo taškas ir galutinis tikslas nenurodomi, tačiau pagal žemėlapyje brėžiamą maršrutą matyti, kad sraigtasparnis kilo Pajiesy, tuomet pro Linksmakalnį ir Vaišvydavą pasiekė Kauno marias, kilpomis apraizgęs Palemoną ir Neveronis, pasuko link Jonavos.

„R-44“ yra geriausiai nuo 1999 m. pasaulyje parduodamas civilinis sraigtasparnis. Per 20 metų šio modelio orlaivių pagaminta netoli 6 tūkst.

140
37
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.