Kaunietė sureagavo į pakabintą reklamą: būtų maloniau, jei jos čia nebūtų | Kas vyksta Kaune
Visi pranešimai
Skaitytojo pranešimas

Kaunietė sureagavo į pakabintą reklamą: būtų maloniau, jei jos čia nebūtų

/ Skaitytojos Liepos nuotr.
Dalintis:

Kaunietė pasidalijo reklamos iškaba ant vieno prekybos centro, jos manymu „Viči“ produkcija reklamuotis Kaune neturėtų.

„Eidama Kauno gatvėmis pastebėjau reklamą virš Krėvės pr. „Iki“, būtų kur kas maloniau, jei jos čia nebūtų“, – rašė kaunietė.

Su Kauno meru Visvaldu Matijošaičiu ir jo šeima siejamas „Vičiūnų grupės“ verslas sulaukė didelio pasipiktinimo ir protesto akcijų, po to, kai paaiškėjo, jog Matijošaičiai iš Rusijos verslo išvesti neskuba. Kauniečiai pasipiktinimą išreiškė proteste prie savivaldybės ir atviru laišku kreipėsi į miesto merą.

Mieste pasipylė protesto akcijos, vieni savanoriai stovėjo prie „Amber Food“ restoranų, kurie siejami su Matijošaičiais, kiti klijavo lipdukus ant „Vičiūnų“ produkcijos parduotuvėse. Maisto ir kitų prekių pristatymo bendrovė „Wolt“ nuo balandžio 19 dienos sustabdė bendradarbiavimą su „Amber Food“ grupei priklausančiais restoranais.

29
348
Tai portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų pateikta informacija. Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija neatsako už autorių mintis ir išsakomas idėjas, tačiau kviečia būti pilietiškiems ir reikšti savo nuomonę viešai.
NAUJAUSI

Skaitytojų pranešimai

REKOMENDUOJAME

Skaitytojų inicijuotos temos

Žinai, ko nežinome mes?

Dalinkitės nuotraukomis ar vaizdo medžiaga, praneškite informaciją, pasidalinkite savo nuomone ar persiųskite medžiagą, kuri gali būti naudinga ruošiant straipsnius portale „Kas vyksta Kaune”.